Külföldön hogyan lehet telefonnal mobilinternetezni?
Sok mindentől függ, pl hogy hol akarod használni, helyi SIM-et akarsz-e (és tudsz-e) venni, vagy roamingolnál (magyarországi szolgáltatód használnád), utóbbi esetén melyik szolgáltatónál vagy...
Hogy példát is írjak: EU-ban Telekomnál Travel & Surf EU M roaming csomag 250 MByte-ot ad, és ez 3 napig használható, 2000 forintba kerül. Igen, ez nem egy olcsó műfaj.
#2: országtól függ, milyen egyszerű beszerezni egy SIM-et, erről pedig nincsenek információim. Most T-mobile.at-ra felnézve úgy tűnik, hogy EU-s polgár is tud szerződést kötni, de hogy milyen ajánlatok vannak, azt nem tudtam kibogarászni (elsőre nem találtam prepaid netes csomagot, de nehezen tudom elhinni, hogy tényleg ne lenne).
#1 voltam.
Legköltséghatékonyabb megoldás egy helyi SIM kártya. A környező országokban fillérekért kapsz prepaid kártyát adatforgalommal, sok esetben a nemzetközi hívás Magyarországra jóval olcsóbb, mint itt egy hálózaton belüli.
A magyar szolgáltatók európai mércével mérve is rendkívül drágák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!