Hogy lehet lekérdezni mennyi pénzt telefonáltam le? Pannon
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 18:55
1/9 A kérdező kommentje:
jaa és még annyit hogy előfizetéses vagyok. és amúgy ez ingyenes, v mennyibe kerül?
2010. ápr. 18. 18:56
3/9 anonim válasza:
172-t kell hívni. Valami minimál díja van, de nem vészes. (30-50ft)
4/9 anonim válasza:
Pannonline-on regisztrálj, ott szerintem megtudod nézni.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. regisztráltam a pannonon de még most sem találom hogy hol lehet megnézni, mennyi pénzt költöttem... :/
2010. ápr. 21. 19:30
6/9 anonim válasza:
amikor a pannonnál voltam előfizus,úgy néztem az egyenlegem hogy felmentem a wapra, ott pannon menü,és azon bellül volt valahol egy egyenleginfó menü,a wap használat forgalmi díj kb annyi lehet mintha sms-be kérnél egyenleget, max 50es. és ha ez megvan érdemes elmenteni a címet egy könyvjelzőbe hogy legközelebb egy klikkre meg tudd nézni az egyenleget.
7/9 anonim válasza:
Miért a 172 nem jött be? Én mindig ott kérdezem le, semmi regisztráció, csak felhívod, felveszi az automata, ahogy meghallod az automata hangját, már rakhatod is le és jön a számlainfo smsben. Ennél egyszerűbb nincs.
8/9 anonim válasza:
igen ez a módja...a praktikumosnak, előfizetésesnek teljesen más, olvass mielőtt válaszolgatsz,nem kéne bezavarni a kérdezőt,köszi.
9/9 anonim válasza:
Okoska, két előfizetéses pannonos telefonom van és mint említettem, mindig így kérdezem le, úgy hogy jó lenne nem bele vaúzni, mert csak összezavarod a kérdezőt... Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!