Miniatűr bullterrier kérdése:
Vízbe ejtettem a telefonom, mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Core 2 telefonomat meleg vízbe ejtettem. Max. 30 másodpercet volt vízben, azonnal kiszedtem az akkumulátort. Kb. 5 perc szárítás után visszaraktam és elindítottam. Elindul, de amikor kiírja a telefon nevét, megáll és fehéren kissé villog. Mit tudok vele kezdeni? Előre is köszi a válaszokat!2016. aug. 7. 21:03
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 3 napja esett bele, ma már működik, semmi baja... de ugye keresztet vethettem rája...De azért köszönöm a ,,segítséget".
2016. aug. 11. 16:51
12/16 anonim válasza:
Akkor lehet elkezdeni számolni, hogy még hány napig/hétig húzza...
13/16 A kérdező kommentje:
1 hónap telt el semmi baja, ennyit erről :)
2016. szept. 3. 21:56
14/16 anonim válasza:
Amúgy miért volt 30mp-ig a vízben? Beleejtetted, és még vártál azzal, hogy kiszedd? Én azonnal dobtam volna el mindent, és szedtem volna ki. Mivel meleg vízbe ejtetted, ezért max fürdőkád, mosogató lehetett, onnan meg 5mp alatt is ki lehet szedni. Annyitól meg veszedelmes baja akár nem is lehet.
15/16 A kérdező kommentje:
A ruhámat akartam kimosni, éppen veszekedtem és a meleg vízbe bevágtam a kádban, és kb. 30 mp után jöttem ré, h ott a telefonom.
2016. szept. 17. 21:22
16/16 A kérdező kommentje:
*rá
2016. szept. 17. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!