Egy iPhone-ról egy másikra át lehet másolni a beállításokat személyes adatok és jelkód nélkül?
"mi milyen módon van beállítva", teszteléshez kellene, mondjuk egy alkalmazás rendellenesen megy egy készüléken, másikon meg jól...
Ne egyenként kelljen végignézni a beállításokat hanem egy mozdulattal át lehessen másolni. Létezik ilyen?
Egy megvásárolt alkalmazás egyik készüléken hibásan működik, másikon jól.
A "beállítások" alatti rész kellene személyes adatok és jelkód nélkül.
Gondoltam, hogy nem valósítható meg, de reménykedtem benne, hátha.
Külső alkalmazással megoldható, hogy szelektíven csinálj backupot, és illetve azt szelektíven állítsd vissza.
Tapasztalataim szerint ilyen problémát okozhat (előfordulási gyakoriság szerint):
-iOS főverziók eltérése
-eltérő területi beállítások (főleg magyar tizedesvessző használatára nem szoktak felkészítve lenni a rosszul lokalizált alkalmazások)
-rossz bevitt adatok (pl felhasználó számára á, à, â ugyanaz)
#5 vagyok: alkalmazás neve lemaradT: [link] (még sosem használtam, csak most rákerestem)
Egyébként elgondolkodva, régebben (iOS6 esetén legalábbis) iCloud restore esetén meg tudtam adni, mit állítsak vissza, de mostani support oldalak erről már nem tesznek említést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!