Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok?

Milyen telefont ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kb 70-80 ezret szeretnék költeni.

2016. aug. 7. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Huawei P9 Lite, Vernee Apollo Lite, Xiaomi Redmi Note 3 Pro.
2016. aug. 7. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
+1 #1
2016. aug. 7. 17:39
 3/8 A kérdező kommentje:
A oneplus 1 nem elavult már?
2016. aug. 7. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
+1 #1= egyetertek az elsovel...
2016. aug. 7. 19:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocs...
2016. aug. 7. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is Redmi Note 3 Prom van, 65kért szinte ingyen van, szerintem, miután én nem bízom az MTKs SoCokban(Vernee Apollo Lite emiatt nem opció) ez a legjobb vétel ebben az ár kategóriában.
2016. aug. 11. 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akarok vitatkozni, de hozzáfűzöm: minőségileg semmi gond az MTK-val, inkább a gyorsasága miatt nem a zsánerem nekem se. Ugye az eltérő gyártási technológia miatt maga a márka is az egyik tényező, ami befolyásolja egy processzor sebességét, és bizony az MTK az egyik (ha nem) leglassabb. Viszont azért az MTK 8 meg 10 darab 64 bites maggal valamelyest képes hozni egy sima 4 magos Qualcomm gyorsaságát!
2016. aug. 13. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem tudom hogy ennek milyen technikai háttere van, de én nekem valahányszor MTK SoCvel rendelkező telefonot kellett használnom, mindig csak a bajom volt vele, akkor még nem tudtam hogy mi az az MTK meg Qualcomm stb csak azt hogy arm, 4 mag, magas órajel, a9es magok akkor biztos jó.

Aztán rájöttem hogy a Qualcommos SoC mennyit számít amikor volt mind két típusból -nagyjából ugyanolyan tudásúak papíron- de a teljesítménybeli különbség szinte kézzelfogható volt. Azóta nem vásárolok MTKs termékeket csak Qualcomm és Exynos SoCokat, szóval lehet hogy azóta jobb a helyzet, de pl nekem annyi pénzem nincs arra hogy most esetleg megveszem aztán mégsem jó, elegem lesz belőle és akkor vehetek másikat.

2016. aug. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!