Teljesen mindegy milyen headsetet veszek?
Figyelt kérdés
vagy esetleg márkán belül kell? vagy adott tipushoz..?2010. ápr. 18. 18:05
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem mindegy... ezen belül is vannak minőségiek és szimpla sz*rok! 90%-ban ránézésre is meg lehet mondani, hogy jó vagy rossz! Ha látsz egy ilyen noname akármit, ahol egy műanyag-darabból kilóg egy madzag (persze itt most túlzok) azt kerüld! Aminek neve is van, és nem is néz ki csotrinak és az ára sem 1000Ft, az vélhetőleg jó minőség! Én 3.500-ért vettem az Euronics-ben Samsung Pleomax headset-et, ilyet: [link] Ez az árához képest nagyon jó kis headset, de vannak ennél sokkal komolyabbak is! Nézelődj, válogass! :D
2/2 anonim válasza:
attól is függ hogy mire akarod majd használni!
mostanában kezdenek divatba jönni azok a headsetek amik kifejezetten zenehallgatásra lettek kitalálva, és amellett lehet velük telefonálni is - ezekből a normálisabb kb 5-10ezerkörül van.
De ha csak simán autóban telefonáláshoz vagy hasonlóhoz kell akkor 3-5ezer között már elég jók vannak.
És szerintem inkább olyan márkát vegyél amilyen a telefonod is, vagy pedig nézz utána a neten rendesen hogy milyen telefonhoz lehet használni amit kinéztél headsetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!