Samsung Galaxy S6 vagy Iphone SE?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok ti mit gondoltok erről mert épp választás előtt álltam de én az S6 mellett döntöttem. Szerintetek?2016. aug. 7. 10:19
1/7 anonim válasza:
Én az SE-t választottam volna a kis mérete miatt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod de nekem pont a nagy kijelző volt az egyik fő szempont. :)
2016. aug. 7. 10:31
3/7 anonim válasza:
Na, látod. Ahány ember annyi felé szempont és igény a telefon iránt. Igazából nem lehetett rosszul dönteni a két telefon közül.
4/7 anonim válasza:
Szerintem jól döntöttél! Az Androidot saját ízlésed szerint testre tudod szabni, ráadásul nyitott rendszer, így nincs gond sem a letöltésekkel, sem pedig az adatátvitellel. Ez mellett hardveresen erősebb, nagyobb az aksija is, így tovább bírja 1 feltöltéssel, és ár-érték arányban is sokkal jobban megéri! Persze ahogy előttem is írták, ízlés dolga, de személy szerint azt mondom, hogy jó választás volt!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és örülök hogy egyetértünk :)
2016. aug. 7. 10:43
6/7 anonim válasza:
Én az iPhone SE-t vettem volna.
7/7 anonim válasza:
Samsung Galaxy S6 az tökéletes! Jó Választás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!