Samsung s5230, Samsung Díva, LG KP502 vagy LG GD510 Pop?
Figyelt kérdés
E között a 4 teló között vívódom.
Melyik a jobb, és miért?
Én összehasonlítottam mindet, és a különbségek, amik köztük vannak lényegtelennek tűnnek.
Mind a 4 telót kipróbáltam személyesen is, de csak annyira, hogy kipróbáltam, mennyire gyors az érintőképernyőjük.
[nekem a Samsung s5230é tűnik leggyorsabbnak.]
De lécci segítsetek, melyik a jobb!!
ui: Tudom, h megkérdezték már párszor. :D
Köszi :)
2010. ápr. 18. 16:50
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. jún. 2. 20:18
12/19 anonim válasza:
mindenki azt tartja a legjobb telónak amilyen telója van. nekem lg pop om van. Volt a kezemben samsung s5320 is de sík ugyan az. A díva meg szinte kevés olyan dologot tud ami jó. A Samsung tényleg kezd tömeg telóvá válni mert már szinte mindenkinek olyan van.
Lg pop mobilt nem láttam még ott senkinek ahol én lakom.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :)
2010. jún. 19. 14:43
14/19 anonim válasza:
én is most a samsung S5230 és az Lg pop között gondolkodom.Az oldalon már rákerestem de az egyikbe ezt szidják a másikat dicsérik aztán fordítva,úgyhogy nehéz dönteni.Tesómnak Lgje van,és szerintem nagyon jól néz ki külsőleg és a menüje is ottvan.Egyik barátnőmtől elkértem a samsungot de én belsőre ugyanolyannak tartom őket hiába a samsung a szebb.Nekem nincs köztük különbség,de szerintem az Lg pop-ot veszem meg.Ez csak rajtad múlik,de mondjuk vannak oldalak ahol összehasonlíthatod a telókat.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ neked is, de végülis úgy döntöttem inkább egy jobb, és drágább telót veszek [Samsung Galaxy Spicát, HTC Tattoot, Sony Ericsson xperia x1-et, vagy valami ilyesmit :D]
2010. júl. 7. 17:38
16/19 anonim válasza:
SPICAT VEGYÉL AKKOR MÁR! Amúgy meg az LG POP-ot ajánlanám az 1. körben írtak közül.X1-et ne mert Windowsos(szar)
17/19 A kérdező kommentje:
Majd még meglátom :) Mert elég sok teló tetszik most :D
2010. júl. 22. 16:30
18/19 anonim válasza:
Az X1 tényleg egy szemét! Akármelyiket, de azt ne vegyed!!!
19/19 A kérdező kommentje:
Mostmár Samsung Wavet akarok xD
2010. szept. 15. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!