S4 mini telefonba lehet más fajta aksit venni?
Figyelt kérdés
Nem ugyanolyat szeretnék, mint a gyári, hanem valamivel nagyobb teljesítményűt, mert most lesz 2 éves a telefonom és ez eléggé gyorsan merül még úgy is, ha nem csinálok rajta semmit.Az lenne a kérdésem, hogy más fajta aksit lehet bele venni? Ha igen, akkor honnan tudom, hogy működni fog?2016. aug. 6. 12:14
2/7 anonim válasza:
12:49 Köszönjük szépen, sokat segítettél. Még azt guglizd ki légyszi, hogy az S4 akkuját hogyan szuszakolod bele az S4 Minibe, és le is zárhatjuk a kérdést. :)
Kérdező, nagyobb kapacitású aksit nem nagyon fogsz kapni, adott térfogatba adott kapacitás fér. Ez egy kimondottan gyenge telefon ilyen szempontból. Sztem inkább akkubankot vegyél, ha mindenáron erre akarsz költeni.
3/7 A kérdező kommentje:
Az létezik, hogy ekkora teljesítményű ilyen árban van hozzá? Elvileg kompatibilisnek írja az s4 minit is...
2016. aug. 7. 15:59
4/7 A kérdező kommentje:
2016. aug. 7. 16:01
5/7 anonim válasza:
Ezek vastagított akkuk, hozzávaló "kimélyített" hátlappal, adott modellhez gyártják őket. Valószínű, hogy tényleg többet tudnak, mint a gyári akku, de a kapacitást nem hitelesíti senki, illetve az átlag felhasználó nem tudja lemérni sem, csak megsaccolni üzemidő alapján, ezért nem biztos, hogy annyit tud, mint amennyit ráírtak.
6/7 A kérdező kommentje:
És megéri nem gyárit venni bele? Ami akár 1-200 mAh-val több elvileg? Mert ha vennék bele egy rendes 1900-ast, akkor azzal megint nem vagyok előrébb..szerintem. Külső aksim van, 6000mAh-s, most vettem..de hogy nem tölti fel rendesen az is biztos..pedig fel kellene.
2016. aug. 7. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!