Sony xperia m4 aqua marshmallow?
Figyelt kérdés
sziasztok, tudom hogy már kijött, de a telefonomra még nem érkezett meg és már eléggé vártam kb 2016 jan. óta na mind1, az lenne a kérdésem, hogy ha az internetről töltöm le a marshmallowot a telefonomra, akkor lene e rajta magyar nyelv, meg ugyan olyan lenne, mintha megvártam volna? najo nagyon hulyén fogalmaztam, remélem érteni fogjátok, ittt a link ahonnan letöltöm: [link] 2016. aug. 5. 09:46
1/8 A kérdező kommentje:
vagyyis, lesz valami a telefonnal, ha nem ebbe szánt androidot töltök le?
2016. aug. 5. 09:58
2/8 anonim válasza:
Igen.
Ha függő a telefon, akkor annyit fogsz észre venni, hogy a T-Mobile vagy más szolgáltató appok eltűnnek, sőt ez jó is.
Ha független, akkor meg semmit, csak újabb szoftver és kész.
Ha elakadsz, vagy valami írj nyugodtan, segítek majd.
3/8 A kérdező kommentje:
*nem ebbe az országba szánt
2016. aug. 5. 10:00
4/8 anonim válasza:
Mármint igen lesz magyar nyelv.
És olyan ftf-et flashelj fel, ami a te verziódra való, amit meg tudsz nézni a "A telefonról" menü-ben.
De kb biztos E2303 lesz ha nem dual.
5/8 A kérdező kommentje:
igen az megnéztem..
2016. aug. 5. 10:02
6/8 anonim válasza:
Igazából mind1 melyik országba szántat teszed fel, bár célszerű lenne EU-s alapot, de az nincs a választékban, szóval ha E2303 akkor a baltic-at. De ha france-et teszed fel, akkor sem lesz semmi gond, max kapsz pár fölös rendszerappot rá ami franciaországba szánt telókra tesz a Sony. (Pl németországi romok tele vannak szemetelve ilyenekkel)
7/8 anonim válasza:
Nekem Z3-am van, és németo-ba szánt rom van rajta, mivel prerootedbe csak ilyet találtam, annyi volt a különbség az alap eu-s romtól hogy volt pár plusz app. Pl Playstation valami, amit egyből töröltem is le, meg valami német tv-s app.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, na most teszem rá nagyon izgulok :D
2016. aug. 5. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!