Szerintetek az iphone7-be (a normális méretűbe) tesznek végre legalább FHD kijelzőt?
Szeretnék venni egy iPhone-t, de annyira gáznak tartom hogy a pixelsűrűség csak 326, miközben 2 évvel ezelőtti telókon már 400+, a mostani i6s vetélytársainál meg már 500+.
A hardveres gyengeséget meg el lehet könyvelni hogy az ios behozza, de a kijelzőt nem. Közel nézed tisztán látszanak a pixelek.
Mit gondoltok, végre lesz benne normális kijelző?
Én már elvárnék egy 4K-sat, pl Z5 prémiumban már az van, de már egy FHD is jó lenne..
Az iPhoneokban Retina kijelzo van, aminek a felbontasa annyira magas hgy a retinad nem erzekelne egy annal nagyobb felbontast. Akkor meg minek? Mi a celja, a reklamon kivul?
Az Apple azert nem annyira hulye mint azt a koreai androidosok vonino garazstelefon gyarosok el akarjak hitetni.
A normális az alapmodell, szóval nem a plusszos.
A retina meg parasztvakítás, te nagyon nem vagy tisztában a jelentésével! Itt is látszik hogy az Apple marketing tarol:D
A retina annyit jelent hogy nagy a pixesűrűség. Ez igaz is volt pár évvel ezelőtt, de nem 2016-ban.
Mégis mit jelentsen akkor?:D
De ne ezen akadj már fel.
De most miért kötözködsz? Szerintem rajtad kívül mindenki értette mire gondoltam. Sőt szerintem te is értetted, inkább az nem tetszik hogy az Apple egy 300 ezres telefonba még FHD-t se tesz, de mivel Apple fan vagy, megszállottan, így trollkodsz.
Én is szeretem az Apple-t, ezért is akarom megvenni a 7-est majd, kíváncsi lettem volna szerintetek végre egy FHD-t raknak-e majd bele.
ha komoly válasz kéne:
iPhone SE: 1336 x 640 képpontos felbontás, 326 ppi képpontsűrűség
Megnéztem. Addig toltam a szememhez azt a ***** telefont, hogy elkezdett fájni a szemem. ÉS NEM LÁTTAM EGY PIXELT SE. Nem látszódik, főleg normális használat mellet. Miért lenne olyan fontos a fullHD? Egy telefonnál? Egy monitor FHD-s manapság, főleg, hogy írtad, hogy te 4K-sat szeretnél. Azért nem csinálnak, mert tudják, hogy fölösleges. nem csak a felbontás, hanem a pixelsűrűség is számít. FPS-b*zikról már hallottam, márkab*zikról is, de FELBONTÁSB*ZI?
Vá-vá-várj. Csak most nézem [link]
Akkor mi is a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!