Memória gondok a telefonon, pls help! (samsung galaxy ace 4)?
Figyelt kérdés
kezd kikészíteni ez a telefon. nem tudok semmit letölteni mert mindenre azt írja kevés a tárhely, 3 játék van rajta 1 vírusirtó, meg még egypár apróbb program, skype messenger semmi extra. de a telefon memória tele, 32gigás memkártya van benne amin még van 25giga szabad hely, nem lehente valahogy megcsinálni hogy oda mentse/telepítse a programokat? vagy valahogy megoldani? már frissíteni sincs helyem. mit tehetek (azon kívül hogy töröljek dolgokat, ami felesleges volt már megszabadultam tőle, már csak az maradt amit használok is)2016. aug. 4. 00:03
1/3 anonim válasza:
a képeket és zenéket vagy egyébb fájlokat rakd át a memória kártyára
2/3 A kérdező kommentje:
Ott van mind.rájöttem hogy par program is át helyezhető ez megoldotta rövidtávon a gondot.
2016. aug. 4. 01:05
3/3 anonim válasza:
Sajnos ez az átka a kis tárhelynek. Elméletileg rootolás után van olyan program(valami link2sd vagy valami ilyesmi rég olvastam) amivel lehet sdre pakolni az appokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!