Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Memória gondok a telefonon,...

Memória gondok a telefonon, pls help! (samsung galaxy ace 4)?

Figyelt kérdés
kezd kikészíteni ez a telefon. nem tudok semmit letölteni mert mindenre azt írja kevés a tárhely, 3 játék van rajta 1 vírusirtó, meg még egypár apróbb program, skype messenger semmi extra. de a telefon memória tele, 32gigás memkártya van benne amin még van 25giga szabad hely, nem lehente valahogy megcsinálni hogy oda mentse/telepítse a programokat? vagy valahogy megoldani? már frissíteni sincs helyem. mit tehetek (azon kívül hogy töröljek dolgokat, ami felesleges volt már megszabadultam tőle, már csak az maradt amit használok is)

2016. aug. 4. 00:03
 1/3 anonim válasza:
a képeket és zenéket vagy egyébb fájlokat rakd át a memória kártyára
2016. aug. 4. 00:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Ott van mind.rájöttem hogy par program is át helyezhető ez megoldotta rövidtávon a gondot.
2016. aug. 4. 01:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ez az átka a kis tárhelynek. Elméletileg rootolás után van olyan program(valami link2sd vagy valami ilyesmi rég olvastam) amivel lehet sdre pakolni az appokat.
2016. aug. 4. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!