Milyen telót vegyek magamnak?
Most van egy Samsung galaxy trend lite-om ami nagyon gagyi szar.Szeretnék egy újat ami jól működik de mivel nem ismerem ugy a telokat ezért kérem a segitségeteket.Olyan telefont szeretnék ami nem fagy le jól fut rajta a játék és van rajta elsőkamera és jo képeket készit.
Egyenlőre van 10 000 ft-om de ha eladnám a mostani telóm és egy kicsit még gyűlytenék biztos meglesz.Max.30 000-ret szánok a telóra de ezt is a legvégsőbb esetben.Remélem tudtok valami jót ajánlani.
Előre is köszi: Fanni
13 évesen nem fogok beruházni egy fullos telóra mert nincs miből.
Viszont még nem ismerem se a Dooge se a Verne thor telefont szoval tudnál kedves első felhasználó bővebben irni róluk?A telefon oldalán is megnézhetném tudom de sajnos nem értem hogy mi van oda írva,nem vagyok telefon zseni.
Nagyon jo telefon a doogee is jo mobil ha jatszani szeeetenel a mobilon ha viszont nem arra kell akk annyira nem ajanlom mert nagyon rossz kepeket csinal es a beszelo mikrofonja is rossz ami a telefonalast neheziti meg. Ha vegigolvastad a tesztet akk alatta el tudod olvasni a velemenyeket ott is sok mindent meg tudsz rola tudni
Ja es itt a link innen vedd es elvileg kupon is van ra ha megtalalom akk leirom neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!