Samsung galaxy S7?

Figyelt kérdés
Baratnom samsung galaxy s7-e szervizben volt. Most, hogy vissza kapta a kamerabol eltuntek a beallitasok es minden kis huncutsag. Van valakinek otlete, hogy hogyan tudnank ezt vissza allitani? Sajnalom ha szőkés lett a kerdes de nem vagyunk telefon zsenik. :) Köszönöm:)
2016. aug. 3. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy szoftverfrissítést csináltak, azért változott meg a kamera app, vagy törlődtek róla a letöltött "huncutságok" (ezen kiégtem). A megoldás egyszerű. Megismerkedtek az új alkalmazással, hogy mi, hol található, majd letöltitek megint.

Bár hogy konkrétabbat tudjak mondani látnom kellene a telefont, meg kellene egy részletesebb leírás a problémáról...

Ha nem sikerül, akkor keressetek a baráti társaságban egy fiút aki ért hozzá.

2016. aug. 3. 13:15
 2/4 fairi1 ***** válasza:

Kapott egy hard resetet. vagy teljes format volt és még a belső tárhely is kiürült.

Szóval szerviz előtt mentés, mentés.

ha probléma mondjuk képek tűntek el, azt programmal vissza lehet szerezni.

File recovery (millió app van rá, igaz használathoz kell egy icipici szakértelem is), ezzel vissza lehet szeretni a képeket ha az is elveszett.

2016. aug. 3. 14:18
 3/4 A kérdező kommentje:
A huncutságok alatt olyasmit értettem, hogy eltüntek a fényképező extra funkciói, mint peldául az időzítő vagy, élő adás, videókollázs stb. Ezeket szeretné vissza szerezni valahogy. Szervízbe meg nem szívesen vinné vissza mert biztos benne, hogy egyszerű a megoldás. (Csak nem nekünk) :D
2016. aug. 3. 18:51
 4/4 fairi1 ***** válasza:

Új szoftver már nem tartalmazza.

Lehet újra le kell törlteni, samsung apps-ba keress rájuk.

2016. aug. 4. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!