Iphobe SE vagy Iphone 6?
Melyik éri meg jobban?
4.7 es telefonom van már 3 éve és váltani szeretnék csak nem tudom hogy mire.
ebből a kettőből SE
SE tulajdonosként azt mondom, vegyél egy jobb androidot, ár/érték arányban jobban jársz
Az SE többet tud (4K videófelvétel, 12 megapixeles kamera, A9 chip) de ez 4 hüvelykes.
A 6 annyiban jobb, hogy RetinaHD kijelzője van, amúgy nem lehet vele 4K-ba venni, de ez 4.7 hüvelykes.
Neked is 4.7-es telefonod van, kérdés hogy vissza tudnál-e szokni egy kisebb kijelzőre. Én személy szerint az SE-t preferálom, dizájnban is szebb szerintem. De ha megteheted, hogy veszel egy 6S-t azzal járnál a legjobban, mivel az iPhone 6 dizájn, de képes mindenre mint amire az SE.
Melyik éri meg jobban? Szerintem az SE. Olcsóbb mint a 6, és jóval többet tud.
Nehéz a kérdésedre válaszolni, mert csak Te tudhatod, hogy neked melyik méret jön be jobban. Viszont ha eltekintünk a kijelző méretétől, akkor az SE jobb választás, mert ugyanolyan processzor és memória van benne, mint a 6S-ben, tehát valamivel gyorsabb, mint a sima 6.
Nekem most egy 5 inches Samsung van, előtte iPhone 5 volt és annak a mérete jobban tetszett. Ezen a héten fogok SE-re váltani.
Szutyok SzIphone nem kéllene még ingyen sem! Az árán veszel egy Z5-öt vagy S7-et, sokkal jobban jársz vele! :)
szutyokphone semmiképp
Köszömöm szépen a válaszokat!
A szutyokfonos kommentre meg inkább nem reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!