Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A külső akkumlátor tényleg...

A külső akkumlátor tényleg csak 500-szor tölthető újra?

Figyelt kérdés

Rengeteget utazom, és sokszor nem vagyok olyan hely közelében, ahol tölthetném a telefonomat.

Vettem egy 10000 mAh erősségű power bank-et, és rá van írva a papírjára, hogy 500-szor lehet feltölteni. Ez valóban így van? És ha megvolt az 500 töltés, utána dobhatom el?

2016. aug. 2. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha valami gagyi akkor talan lehetseges. De szerintem litium kellene legyen minden manapsag arult kulso akku.

Ha talan kadmium akkor valoszinuleg csak 500-szor lehet.

2016. aug. 2. 17:16
 2/7 A kérdező kommentje:
13 000 Ft-ért rendeltem online, nem tűnik gagyinak.
2016. aug. 2. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Hát erre pont egy iPhone a tökéletes példa, az se valami nagy szám hardveresen, a márkanév miatt mégis aranyárban van! Tehát azt akarom mondani, hogy online is vannak olyan boltok, akik rendesen lehúzzák az embert: egy csomó pénzt elkérnek, és cserébe gagyi hulladékot adnak!

Pontosan milyen típus, és melyik oldalról rendelted?

2016. aug. 3. 01:27
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Van egy linked rola?

Előző pedig ne hasonlitgasd a gagyi akkut az iphonera ha nem értesz a telokhoz.

2016. aug. 3. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:
De igen, értek hozzájuk, pont azért írtam az ilyen ár-érték arányt!
2016. aug. 3. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Helló,

Az 500-as szám azt jelenti, hogy kb. 500 töltésig fogja tartani a 10000mAh teljesítményt. Nem fog "elromlani" az 501-ik töltésnél, inkább olyasmire számíthatsz, hogy nem tud már annyi töltést felvenni, szóval egy feltöltéssel már nem fogod tudni annyiszor tölteni a telefonodat.

Az 500 nem kicsi szám egyébként. Gondolj bele, ohgy ha minden nap teljesen lemerítenéd és naponta kellene feltöltened, az akkor is kb. másfél év. Gondolom, nem fogod naponta lemeríteni, szóval egy kétéves vagy két és fél éves élettartammal számolhatsz. Annyi idő után meg valószínűleg egyébként is lecserélnéd.

2016. aug. 4. 00:24
 7/7 A kérdező kommentje:

[link]

Így néz ki külsőre (arany), csak magyarországról rendeltem, és ami a képen van? 20 000 mah. De nem találtam arról linket, ami nekem van.

2016. aug. 4. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!