Eltünt az iphonem és az icloudbe be tudok lépni de mivel használtan vettem és nem jegyeztem fel az Imei cimét azt hogyan tudom megtudni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 12:37
2/2 Boda Gergő válasza:
Ha esetleg van hozzá doboz, annak az oldalán kell lennie egy ragasztós címkének imei vagy s/n felirattal. Vagy ha kaptál mellé papírokat azokon is nagy eséllyel szerepelhet, mondjuk garancia jegyen.
Esetleg valami Apple azonositot használó oldalon is megtalálhatod, ha az ki olvasta, pl. a kínai Xiaomi telefonok ha regisztrálsz hozzájuk MI fiókot akkor a MI fiókba bekerül a telefonod Imei- je is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!