Lg G3 telefonomon hibás a wifi?
Nekem ezen a héten jelentkezett az általad leírt probléma, nagyjából egy hétre rá, hogy külföldi kártyát tettem bele. Ráadásképp a CPU annyira melegszik, hogy pár tükörtojás lejönne róla, az akksit meg eszi valami, mint az állat. Beállok a sorba, én is szeretném tudni, mi lehet ez.
Rákeresgettem a dologra, semmi értelmes választ nem kaptam, az eddigi legjobb tanács a hard reset volt.
Sziasztok! Ugyanez a problémám, wifi bekapcs, telefon folyamatosan újraindul. Szervízbe járok vele 3 napja. Kapott új szoftvert semmi. Új akksi semmi. A srác azt mondja hogy vagy az antenna a szar és zárlatol (cserélhető) vagy a wifi chipje ami viszont csak alaplappal egyben cserélhető.
Esetleg nektek megoldódott, tudtok valami új infót írni?
#1-2 vagyok
Az alaplapcsere meg - feltételezem - többe fájna, mint amennyit a telefon jelenleg ér, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!