Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg G3 telefonomon hibás a wifi?

Pirenius kérdése:

Lg G3 telefonomon hibás a wifi?

Figyelt kérdés
Lg G3 telefonom van. Amikor rákapcsolódok a wifire akkor nagyjából 2 perc után újraindítja magát a telefon. De csak a wifinél van így, mobilnettel teljesen jól működik. Valaki tudja miért lehet ez?

2016. aug. 1. 23:49
 1/5 anonim válasza:

Nekem ezen a héten jelentkezett az általad leírt probléma, nagyjából egy hétre rá, hogy külföldi kártyát tettem bele. Ráadásképp a CPU annyira melegszik, hogy pár tükörtojás lejönne róla, az akksit meg eszi valami, mint az állat. Beállok a sorba, én is szeretném tudni, mi lehet ez.

Rákeresgettem a dologra, semmi értelmes választ nem kaptam, az eddigi legjobb tanács a hard reset volt.

2016. okt. 15. 00:59
 2/5 anonim válasza:
Megcsináltam ma reggel a hard resetet, semmi értelme. Ugyanúgy újraindul.
2016. okt. 15. 13:31
 3/5 anonim válasza:

Sziasztok! Ugyanez a problémám, wifi bekapcs, telefon folyamatosan újraindul. Szervízbe járok vele 3 napja. Kapott új szoftvert semmi. Új akksi semmi. A srác azt mondja hogy vagy az antenna a szar és zárlatol (cserélhető) vagy a wifi chipje ami viszont csak alaplappal egyben cserélhető.

Esetleg nektek megoldódott, tudtok valami új infót írni?

2016. nov. 10. 18:18
 4/5 anonim válasza:
előző kommentelő vagyok. ma hoztam ki a szervízből a telefont.. alaplaphiba, szóval kuka atelefon...:(
2016. nov. 12. 12:28
 5/5 anonim válasza:

#1-2 vagyok

Az alaplapcsere meg - feltételezem - többe fájna, mint amennyit a telefon jelenleg ér, ugye?

2016. dec. 31. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!