Betört a telefonom kijelzője és lenne egy pár kérdésem? Többi Lent.
Figyelt kérdés
Telekomnál vagyok és betört a telefonom kijelzője (Samsung Galaxy A5 A500FU) és az lenne a kérdésem, hogy új telefont adnak vagy csak a kijelzőjét cserélik ki? Ha új telefont adnak akkor kérhetek egy Samsung Galaxy A5 (2016) A510F Single telefont, nem baj ha rá kell fizetni.2016. aug. 1. 17:20
1/5 anonim válasza:
Szia :) Én úgy tudom hogy ha betört a kijelző akkor azonnal nem érvényes a garancia!
2/5 anonim válasza:
#1 jól tudja, betört kijelző nem garanciális probléma. Ha hivatalos Samsung szervizbe viszed, többe fog kerülni, de garanciád megmaradhat (erre azért kérdezz rá), ha nem hivataloshoz, akkor olcsón megúszod, de biztos nem lesz garanciális a készülék. Egy biztos: készüléket cserélni nem fognak.
3/5 A kérdező kommentje:
Bocs, azt elfelejtettem leírni hogy van biztosítás a telefonomon.
2016. aug. 1. 17:54
4/5 anonim válasza:
#1 vagyok.
Nekem úgy volt hogy meg volt repedve a kijelő.
Engem nem is zavart,de utána valami baja lett. Bevittük ahonnan vettük a telefont és vizsgálták, kiderült hogy a töltő csatlakozónál az a kis pöcök letőrt. Nem javították meg mert be volt repedve a kijelző. Nem cserélték. Megcsinálták volna de ugye majdnem a telefon ára volt. :) de há
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!