Milyen telefont kérjek a 17. szülinapomra? 200. 000-300. 000 között választhatok.
Na látod, akkor mindegy mit veszel a 300-ból. Jövő héten kapsz megint 300-at, ha kelleni fog.
Vegyél amit szeretnél és élj boldogan apád fizetéséből :)
"Most miért nem lehet normális válaszokat adni, csak oltani?"
Ezek a normális válaszok.
Sajnos sok kérdező csak azt a választ hajlandó elfogadni ami messzemenően megfelel az elvárásainak.
Pl. a "hogyan lehet megoldani" kérdésre nem fogadnak el "nem lehet megoldani" válaszokat, azokat lepontozzák :)
Én is azt mondom, hogy ennyi pénzért telefont venni mértéktelen pazarlás.
Ne pazarolj! Akkor sem ha van miből!
Nem a pénzről van szó, egyszerűen nem látom értelmét ennek a kategóriának. Céges mobilnak veszik, mert csomagban olcsó, vagy azért veszik, mert ez a legolcsóbb státusz szimbólum, de egyéb esetben nincs mögöttük racionális érv.
Veszel 100-ért egy telót, vagy 300-ért, 3-4 év múlva mindkettőtől szabadulni fogsz. A különbség csak annyi, hogy egyiken 60-70 ezret buksz, a másikon pedig 250 ezret.
Note 7, énis azt tervezem.
Nagy kijelző, Amoled. Pont nem izgat ki szerint mekkora pazarlás, nekem erre van igényem :c
Amugy ez a 2 evre szol max dolgo nem igazan true. Nekem 2 es fel eve van Note 3 mom, attol eltekintve hogy az oldalan par esztetikai hiba van minden oké vele.
Még legalabb ennyi ideig tökeletes is lenne, akkut ugye lehet benne cserelni, szoftveresen megtudom csinalni ha nem ejtem nagyon le akkor nem hiszem hogy meghalna egyhamar, plusz még mindig elvisz minden játékot.
Ha a Full HD t egy bizonyos fajltipusban elvinne lehet nem cserelnem le, de ez az egy indok eleg volt hogy rávegyen.
S Pen, Amoled kijelző es a nagy screen size ami miatt nem kell más csak a note seria, ja meg a Samsung TouchWiz je, a többit sajna nem viselem el, nem erdelel mennyire "erőforras zabáló".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!