Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont kérjek a 17....

Milyen telefont kérjek a 17. szülinapomra? 200. 000-300. 000 között választhatok.

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 02:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%

Na látod, akkor mindegy mit veszel a 300-ból. Jövő héten kapsz megint 300-at, ha kelleni fog.

Vegyél amit szeretnél és élj boldogan apád fizetéséből :)

2016. júl. 31. 11:39
 12/20 anonim ***** válasza:
ha böngészés végett, akkor használd a tor -t amögé elbujhatsz
2016. júl. 31. 11:54
 13/20 Szirty ***** válasza:
64%

"Most miért nem lehet normális válaszokat adni, csak oltani?"

Ezek a normális válaszok.

Sajnos sok kérdező csak azt a választ hajlandó elfogadni ami messzemenően megfelel az elvárásainak.

Pl. a "hogyan lehet megoldani" kérdésre nem fogadnak el "nem lehet megoldani" válaszokat, azokat lepontozzák :)

Én is azt mondom, hogy ennyi pénzért telefont venni mértéktelen pazarlás.

Ne pazarolj! Akkor sem ha van miből!

2016. júl. 31. 12:15
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
Épp ezt mondom én is! 300 ezerből gyakorlatilag akármilyen telefont lehet kapni, de minek, hiszen már 100 ezer körül vannak überszuperek, csak pénzkidobás lenne, annyira nem lehet kihasználni egyiket sem!
2016. júl. 31. 12:43
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

Nem a pénzről van szó, egyszerűen nem látom értelmét ennek a kategóriának. Céges mobilnak veszik, mert csomagban olcsó, vagy azért veszik, mert ez a legolcsóbb státusz szimbólum, de egyéb esetben nincs mögöttük racionális érv.

Veszel 100-ért egy telót, vagy 300-ért, 3-4 év múlva mindkettőtől szabadulni fogsz. A különbség csak annyi, hogy egyiken 60-70 ezret buksz, a másikon pedig 250 ezret.

2016. júl. 31. 12:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Igazabol ennyiert csak olyan mobilt kapsz ami mind kibirja 2-3evig ugyhogy mind1 h melyiket valsztod az alapjan donts h melyik tetszik, androidot v iphonet akarsz e stb... Sztem is folos 75nel tobbet adni egy mobilert de ez nem a mi dolgunk.
2016. júl. 31. 13:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Lg g5 vagy samsung s7
2016. júl. 31. 13:50
 18/20 schumilex55 ***** válasza:
85%

Note 7, énis azt tervezem.

Nagy kijelző, Amoled. Pont nem izgat ki szerint mekkora pazarlás, nekem erre van igényem :c

2016. júl. 31. 16:22
 19/20 schumilex55 ***** válasza:

Amugy ez a 2 evre szol max dolgo nem igazan true. Nekem 2 es fel eve van Note 3 mom, attol eltekintve hogy az oldalan par esztetikai hiba van minden oké vele.

Még legalabb ennyi ideig tökeletes is lenne, akkut ugye lehet benne cserelni, szoftveresen megtudom csinalni ha nem ejtem nagyon le akkor nem hiszem hogy meghalna egyhamar, plusz még mindig elvisz minden játékot.

Ha a Full HD t egy bizonyos fajltipusban elvinne lehet nem cserelnem le, de ez az egy indok eleg volt hogy rávegyen.

S Pen, Amoled kijelző es a nagy screen size ami miatt nem kell más csak a note seria, ja meg a Samsung TouchWiz je, a többit sajna nem viselem el, nem erdelel mennyire "erőforras zabáló".

2016. júl. 31. 16:28
 20/20 anonim ***** válasza:
vegyél egy s7 edge -et és kész
2016. aug. 2. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!