Ma hiper-szuper droid meg ios között, nagy hibát követek el ha android 4.2.2 (jelly) t használó telót veszek?
Úgy értem h alkalmazások stb futhatak e rajta faján?
play áruházból tudok rá letölteni és jól használni alkalmazásokat?
vélemények?
Van pár alkalmazás, de inkább csak alkalmazásokon belüli funkció ami csak Android 5.0-tól érhető el.
A nagyobb gond inkább a biztonsági kockázat, ugyanis számos hatalmas rést fedeztek fel és javítottak is ki a 4.2-es verzió óta!
Előny viszont a kisebb erőforrás igény.
Összegezve én nem vennék semmi ilyesmi eszközz, de tudom jól: ,,Szegény ember vízzel főz!"
pontosan igazad van. nincs 100 ezrem vagy több egy telora.
de még 80at is sajnálnék.
köszi a hasznosat!
Ha valóban 2 évre tervezel, biztos bele fogsz futni olyanba, hogy adott alkalmazás a verzió miatt nem fog elindulni. Ami azt illeti, már most van olyan népszerű alkalmazás (Pokemon Go), amely 4.4-et igényel futásához.
Viszont az is felvetődik, hogy egy ma 4.2-es Androidot futtató készülék hardver terén sem számít naprakésznek. Mennyit szánsz a telefonra, mik az elvárásaid? Mert nem csak 100e felett lehet kapni készüléket.
hardver terén ott van sztem: 2giga ram, 32g belső memoria, 2 magos 1.7ghz es proci, ardeno 320 graf vezerlo.
pokemon go nem izgat. játékra nemigazán kell. legjobban facebook, massanger, viber, net stb ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!