Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akkumulátor vagy SOC hiba?

Dokker2 kérdése:

Akkumulátor vagy SOC hiba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám a következő lenne! Honor 6 mobiltelefon kb 3 héttel ezelőtt elkezdte csinálni hogy naponta többször is kikapcsolt! Azóta ez átment abba hogy most ha bekapcsolom akkor rögtön kikapcsol! A logó kb 4-5 másodpercig látható! Csakis akkor hajlandó beindulni ha rádugom a töltőkábelt! Akkor viszont gomb lenyomása nélkül bekapcsol! Működik de amint lehúzom vagy elindítok egy appot a telefonon ismét kikapcsol! Közben tölti a telefont ami írja is normálisan! Factory reset, ROM csere minden megvolt! A szoftveres részén jóformán túl vagyok! A hiba továbbra is fent áll! Köszönöm a segítséget!

2016. júl. 30. 14:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Én akkura gyanakodnék. Mindenképp olcsóbb belepróbálni egy másik akkut, mint egy másik alaplapot :)

PS. ugyan nem szokásom belekötni mások stílusába, de ugye vágod, hogy a felkiáltójelen kívül léteznek még mondatvégi írásjelek a magyar nyelvben, ugye? :)

2016. júl. 30. 15:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen tudom! Mindig így írok megszokásból! Kapok is miatta máshol is.. sorry :-)
2016. júl. 30. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!