Ajánlanátok nekem egy okostelót, max42k ig?
Figyelt kérdés
Kikötéseim:
- 4.5" - 5"
- minimum 4mag
- tartós legyen (mármint nenagyon noname)
- viszonylag jó kamera
- Telenor v. független
- Android / iOS
Tudnátok nekem ajánlani ezek a szempontok alapján ajánlani telefont??
Köszönöm szépen!!
2016. júl. 30. 09:15
1/8 anonim válasza:
én magasabb kategóriát ajánlanék mert ilyen árban csak ,viszonlag tartós' telót kapsz ami 3 hónap után még jó, de 1.5 év után már alig-alig! én most xiaomi redmi note 3 pro-t fogok venni, de nagyjából 60.000 körül ajánlom a redmi 3 prot!
2/8 A kérdező kommentje:
Annyi pénzt nemigazán szánnék egy telóra, meg nincs is :/ ha annyim volna, akkor használtan egy iPhone 5S jönne, vagy gép építés.
2016. júl. 30. 09:47
3/8 anonim válasza:
Szia!
A [link] oldalon nézz körbe.
4/8 anonim válasza:
Ennyiért a Vernee Thor egyértelműen a legjobb!
5/8 anonim válasza:
+1 #egyertelmuenaverneethoralegjobbennyiert
7/8 A kérdező kommentje:
G2 az picit gyengébb is, meg drágább is mint a K8 pl
2016. júl. 31. 08:53
8/8 Alex Fly válasza:
Az LG K8-ra gondolsz? Lehet hogy olcsóbb, de a belépőkategóriát ne hasonlítsuk egy régebbi csúcskategóriához. A G2 még ma is megállja a helyétn és zászlóshajóként mindenből a legjobbat kapta, azaz egy hasonló teljesítményű mai mobillal szemben helyzeti előnyben van. 40k árért egyértelműen bestbuy. Sokan ma is keresik, mások azért használják a mai napig, mert egyszerűen nincs mire lecserélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!