Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik okostelefont válasszam?

Melyik okostelefont válasszam?

Figyelt kérdés

Eddig még egy sem volt nekem, de a kőkorszaki mobilom már nem fogja sokáig húzni, a tabletom is már elég öreg, azt csak játszásra használtam és már eléggé lassú, az újabb játékok már nem is nagyon működnek rajta. Szóval keresek egy olyan telefont, amin elmennek az újabb játékok is, akkuja ne legyen üres 3 óra használat után és plussz pont, ha szép képeket csinál. Nem kell csúcsminőségű telefon, szeretném ha 300 euróba beleférne. Ki mit ajánlana?

Iphone semmiképp nem kell.

2016. júl. 28. 16:44
1 2
 11/15 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Neten lehet rendelni.

2016. júl. 29. 13:17
 12/15 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam rajta, hogy talán csak megrendelem, de nem nagyon szeretek olyan dolgokat venni amit nem láttam személyesen. De mivel ez árban is és minőségben is jónak tűnik, lehet mégis megrendelem majd.

Köszi mindenkinek.

2016. júl. 29. 13:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Jaj és még ami tetszett az a Sony Xperia X volt 270 euróért. Arról vélemény?
2016. júl. 29. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon tul van arazva
2016. júl. 29. 22:36
 15/15 anonim válasza:

Remélem még aktuális a kérdés.

Én 2 hónapja vettem Huawei P9 Lite-ot.

Nagyon jó telefon

Kamerája nagyon jó

80 ezer ft a telefon

Van benne újlenyomat olvasó

2giga ram ami bőven elég mindenhez

Az aksi 3000ma-es. Én is sokat játszok vele (Dead Trigger 2, GTA:SA, Minecraft) ha mindegyikkel játszok 1-2 órát akkor este lefekvés előtt 2 órával felrakom töltőre feltöltöm 100ra reggelre is 100-on van. Sima használatban (zene, böngészés, telefonálás) mellett meg másfél napig bírja az aksi.

A kijelző a játékokhoz pont elég 5,2 col.

Szerintem bőven csúcsminőség a telefon de csak 80 ezer :)

2016. júl. 31. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!