Mi van mostanság a Samsunggal? Vagy én fogok ki selejtes készülékeket?
2011-ben vettem egy Samsung Galaxy Minit. Bő egy évig bírta, aztán megbolondult. A szervizben sem tudták normálisan megjavítani. Aztán 2014-ben vettem egy Samsung Galaxy S Duos 2-t (S7582). Az is bő egy éve után kezdte bemondani az unalmas, szerviz ugyan úgy kb semmit sem ért.
Jelenleg egy Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 SM-T110 típusú tabletet használok 2014 decembere óta. Az elmúlt 1 hónapban szintén kezd megbolondulni (kikapcsolt állapotban is merül, nem mindig akar kikapcsolva tölteni, lassul, pedig pár alkalmazás van rajta és még sorolhatnám a problémáit).
Azt várom, mikor romlik el anya telefonja (Samu), valamint a családban lévő másik Samsung tablet...
Nem akarom leszólni a fenti gyártót, de inkább kínai telefont vettem...
Más is tapasztalt hasonlókat? Mikor lett ilyen rossz a Samsung, vagy csak én fogtam ki ilyen selejteket?
A Samsung alsó- és középkategória szerintem mindig is hulladék volt. Nekem Samsung Galaxy 3-mal volt tapasztalatom (Galaxy Mini idejében középkateriás). 2 évig bírta, utána kikapcsolt magától, nem olvasta a memóriakártyát, a SIM-et. Én tervezett elavulásra gyanakszom.
Sajnos nem csak a Samsungok szenvednek ilyen betegségben.
Ha nem ragaszkodtál volna a Samsunghoz, annyi pénzért jobbat is vehettél volna, jó példa erre a két rossz mobil és a tab, aminek az árán rendeset is lehetett volna kapni.
A belépő szintű cuccaik nem érik meg az árukat, nem kell 100ezreket fizess azért, hogy egy használható mobilod legyen, csak jobban körül kell nézni vásárlás előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!