NAVON Mizu M402 vagy NAVON Mizu D403?
melyik a jobb van egy ismerősöm akinek NAVON Mizu D403
melyik készít jobb képet élesebbet példa
https://www.youtube.com/watch?v=MuSr2u5QlGY itt Navon Mizu D402 készült
van egy ismerősöm akinek meg NAVON Mizu D403 ami 2 magos -és nagyon rossz képet készít
amit én néztem ki az ez :
Tehát adott a kérdés a ismerősöm gyári hibás volt e a kamerája vagy alapból olyan igaz hogy amit választanék az újabb és 4 magos és android 5.1 van rajta
valakinek van valamennyi tapasztalata hogy 15 ezer ft -ér milyen 4 colos okostelefont vegyek ami tuti jó képet csinál
Kérem az ne írjon ,hogy fényképezőgép jobb vegyek aszt
NAVON Mizu M402 vagy NAVON Mizu D403? melyik a jobb választás akinek van az írjon már milyen képet készit a teló és ha esetleg feltudná tölteni egy képet az jó lenne
de köszönöm a 2 válaszolónak is
1 válaszoló igen egy használt jó lenne de melyik ? amelyik nem régi még
2 válaszoló maradnék az érintösnél mert szeretem 15 ft lehet kapni szerintem jó telefont ha pont a jót választom a neten mert fontos csak neten tudok vásárolni
Ugyan az a hardver van mind a kettőben, az 512MB ram kevés a kamera meg vacak mind a kettő esetében.
15-ért Kínából rendelve ki lehet biztos találsz olyat amiben erősebb a hardver és van benne 1GB ram. A kamera mondjuk vacak lesz így is, mert ennyi pénzért nem lehet csodát várni.
Használtan csak olyan telefon lesz ami baromi régi, de legalább jobb lesz a kamerája mint amit újonnan kapsz ennyiért.
4 válaszoló igazad van kérdésem van most egy másik telefon melyik kamerája lehet jobb ?
alcatel one touch D5 4,5 érintőkijelző
Telenor K451 kártyafüggő okostelefon, White (Android) + Telenor Praktikum Ász Express kártya
mind2 4,5 colos
512MB ram mind a kettő. Az meg még midig nem túl sok.
Legolcsóbban a Doogee X5 ami megéri. A proci abban se nagy eresztés, de legalább 1GB ram van benne és kb. 20-22ezer körül kapható. Igaz a mérte is nagyobb mint ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!