Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » NAVON Mizu M402 vagy NAVON...

NAVON Mizu M402 vagy NAVON Mizu D403?

Figyelt kérdés

melyik a jobb van egy ismerősöm akinek NAVON Mizu D403

melyik készít jobb képet élesebbet példa

https://www.youtube.com/watch?v=MuSr2u5QlGY itt Navon Mizu D402 készült

van egy ismerősöm akinek meg NAVON Mizu D403 ami 2 magos -és nagyon rossz képet készít

amit én néztem ki az ez :

[link]

Tehát adott a kérdés a ismerősöm gyári hibás volt e a kamerája vagy alapból olyan igaz hogy amit választanék az újabb és 4 magos és android 5.1 van rajta

valakinek van valamennyi tapasztalata hogy 15 ezer ft -ér milyen 4 colos okostelefont vegyek ami tuti jó képet csinál

Kérem az ne írjon ,hogy fényképezőgép jobb vegyek aszt

#okostelefon #Android 5.1 (Lollipop)
2016. júl. 28. 04:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy 15-ért nem lesz olyan telefon ami jó képet csinál. Esetleg egy használt iPhone 4 vagy 4s kora ellenére még mindig jobb képet készít mint más új telefonok ennyi pénzért.
2016. júl. 28. 04:47
 2/8 anonim ***** válasza:
15ert ink vegyel nyomogombosat v hasznalt erintoset es ne 4st mert mar reg nem tamogatjak..
2016. júl. 28. 10:20
 3/8 A kérdező kommentje:

NAVON Mizu M402 vagy NAVON Mizu D403? melyik a jobb választás akinek van az írjon már milyen képet készit a teló és ha esetleg feltudná tölteni egy képet az jó lenne

de köszönöm a 2 válaszolónak is

1 válaszoló igen egy használt jó lenne de melyik ? amelyik nem régi még

2 válaszoló maradnék az érintösnél mert szeretem 15 ft lehet kapni szerintem jó telefont ha pont a jót választom a neten mert fontos csak neten tudok vásárolni

2016. júl. 28. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Ugyan az a hardver van mind a kettőben, az 512MB ram kevés a kamera meg vacak mind a kettő esetében.

15-ért Kínából rendelve ki lehet biztos találsz olyat amiben erősebb a hardver és van benne 1GB ram. A kamera mondjuk vacak lesz így is, mert ennyi pénzért nem lehet csodát várni.

Használtan csak olyan telefon lesz ami baromi régi, de legalább jobb lesz a kamerája mint amit újonnan kapsz ennyiért.

2016. júl. 28. 18:03
 5/8 A kérdező kommentje:

4 válaszoló igazad van kérdésem van most egy másik telefon melyik kamerája lehet jobb ?

alcatel one touch D5 4,5 érintőkijelző

Telenor K451 kártyafüggő okostelefon, White (Android) + Telenor Praktikum Ász Express kártya

mind2 4,5 colos

2016. júl. 28. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:

512MB ram mind a kettő. Az meg még midig nem túl sok.

Legolcsóbban a Doogee X5 ami megéri. A proci abban se nagy eresztés, de legalább 1GB ram van benne és kb. 20-22ezer körül kapható. Igaz a mérte is nagyobb mint ezeknek.

2016. júl. 28. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne vedd meg egyiket se mert szr. Lenovo vagy Huawei ja olcsot akarsz.
2016. aug. 10. 00:17
 8/8 anonim válasza:
Lassan két éve gyűröm az m402-t, és hát hát hát... Tényleg kevés a RAM, ráadásul nem csinál olyan jó képeket. Az előlapi kamerája borzalmas, olyan képeket csinál mintha egy rajzfilm figurát rajzolna. A hatlapi elmegy, de nem túl jó az se. Dök hibája van a telefonnak ennyi idő után, én anno 35 ezerért vettem, de ezt a 15-18 ezret SIMÁN megeri. Hasznalhatod pl cseretelefonnak is ha gondolod, de ha nem raksz rá túl sok alkalmazást, akkor jó állandóra is. (én szinte egész nap használom és még működik) Szóval szerintem az árát bőven megeri, de ne várj tőle sokat. Mondom, egy profi telo mellé jó, ha nem csak azt akarod lestrapalni, hanem mondjuk felvaltva használni a kettőt.
2016. szept. 6. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!