Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5800-rol hogy lehet...

Nokia 5800-rol hogy lehet témákat kuldeni egy Nokia 5530 telefonra bluetooth keresztul?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Elküldöd azt a file-t, amivel feltelepítetted a telefonodra.Azt neked kell tudni h melyik mappába raktad , ilyen sis kiterjesztésű.
2010. ápr. 17. 14:16
 2/8 A kérdező kommentje:
CSak sajnos sehogy se tudom elkuldeni!!! azt tudom hogy elmentem a memoriára és aztán a temák-általános-és itt találom meg csak innen nem tudom elkukdeni, és se az uzenetek kozul nem tudom!§
2010. ápr. 17. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
De ha elmented egy mappába az üzenetekből , és utánna belemész ahova elentetted onnan eltudod küldeni sztem.
2010. ápr. 17. 20:49
 4/8 anonim válasza:
nézz körül a telódon: menü > alkalmazások > fájlkezelő :na fáljkezelőbe nézzél szét, hátha megtalálod és onnan tudod küldeni
2010. ápr. 18. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
A Symbian védett fájlként kezeli a programokat(a téma ill annak a telepítője is az),ezért nem engedi küldeni,lehet,h meg kell hackelni hozzá a telodat,h menjen!
2010. ápr. 24. 14:44
 6/8 anonim válasza:
Szia Xplore elküldi a védett fájlokat is, feltelepíted, megkeresed a sis vagy sisx fájlt opciók küldés és kész. Hack se kell hozzá
2010. ápr. 25. 07:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!!
2010. ápr. 25. 12:50
 8/8 anonim válasza:

Hello!

file explorer kell hozzá.olyan ez mint gépre a total commander.ha ezt rátetted,akkor már tudsz nyulkálni a file-okban.lehet h ezt a másik mobilra is le kell tölteni.

www.mobile9.com vagy www.nokiaprogramok.hu innen tudszleszedni vagy különböző torrenteoldalakról.remélem tudtam segíteni!

2010. ápr. 25. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!