Vehetek mobilt 16 évesen?
Figyelt kérdés
tulajdonképpen 1éve már vettem a saját nevemre,csak annyi volt,hogy anya ott volt.De igy átgondoltam,h ha az én személyimet kérték,akkor minek volt ott?mert megkérdezte a csaj,hogy a te nevedre vagy szülőére?mondom az enyémre.Szal anyum csak ott volt.De ha most besétálok 16 évesen egyedül,hogy mobilt szeretnék vásárolni,akkor lehet szülő nélkül?2010. ápr. 17. 10:12
2/4 anonim válasza:
Ha 15 évesen vehettél, akkor most miért ne vehetnél? Anyukádtól akkor sem kértek semmi igazolványt, papírt, aláírást, engedélyt, akkor most mi változna? Anyáááám, ezek az értelmes 16 évesek... Inkább könyvet vegyél,hátha okosodsz, ne mobilt.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem...mi egyszer barátnőmmel akartunk venni sim kártyát és nem tudtuk megvenni mert nem voltunk/vagyunk 18 évesek.
Szóval kizártnak tartom akkor, hogy te telefont vegyél egyedül a saját nevedre...amikor mi még egy sim kártyát se tudtunk.
4/4 anonim válasza:
Feltöltőkártyás csomagot vehetsz 18 év alatt is, ha jól emlékszem, akkor csak előfizetést nem lehet 18 év alatt kötni, csak szülő nevére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!