Miért idegesít másokat ha valakinek tetszik a Pokémon Go? 20 F.
Miért baj az másoknak hogy valaki ezzel játszik?
Én is letöltöttem. Kipróbáltam. És megtetszett! (De nem hogy nekem hanem kb. az egész családnak köztük mamámnak is :D )
Éppen ezért is zavar hogy szinte minden egyes Pokémonos hír alatt ott van legalább 5-10 ember aki "oltógatja" azokat az embereket akik játszanak ezzel a játékkal.
Az egyik haverommal is már-már összeszólalkoztunk, hogy milyen gyökér vagyok hogy megyek és gyaloglók több kilométert is egy egy Pokémonért. Meg hogy milyen gáz vagyok hogy egész végig csak a kijelzőt figyelem, meg hogy Én is "zombi" leszek, stb... (Mellesleg egy olyan haver mondta ezeket aki kb 5 percet nem bír ki Facebook nélkül még társaságban se.)
Nem értem az érveit. Ha a Facebookon lógok zombi módjára az utcán az mitől lesz jobb?
(És ne értsetek félre, nem vagyok zombi, nem lógók sem a Facebookon, sem a GO-n zombi mód. Nem hajkurászom agyba főbe azért a Pokémonokat mint néhány ultra fanatikus. Ha megyek Pokémon vadászatra akkor is legtöbbször a baráti körben jó társaságban. Normális keretek között játszunk mint a legtöbb ember aki ezzel játszik.)
Picit hosszú lett :)
Anyukám mondta, hogy a színes tv-t is sokan ellenezték először...
Ennyit erről :D
Sokan nagyot tévednek, ha azt hiszik, hoyg eddig nem voltak ilyen játékok, amit a való életben lehetett játszani a városban/vidéken: Ingress, Munzee, Geocaching
Ésszel kell őket játszani, ennyi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!