Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért idegesít másokat ha...

Miért idegesít másokat ha valakinek tetszik a Pokémon Go? 20 F.

Figyelt kérdés

Miért baj az másoknak hogy valaki ezzel játszik?

Én is letöltöttem. Kipróbáltam. És megtetszett! (De nem hogy nekem hanem kb. az egész családnak köztük mamámnak is :D )

Éppen ezért is zavar hogy szinte minden egyes Pokémonos hír alatt ott van legalább 5-10 ember aki "oltógatja" azokat az embereket akik játszanak ezzel a játékkal.

Az egyik haverommal is már-már összeszólalkoztunk, hogy milyen gyökér vagyok hogy megyek és gyaloglók több kilométert is egy egy Pokémonért. Meg hogy milyen gáz vagyok hogy egész végig csak a kijelzőt figyelem, meg hogy Én is "zombi" leszek, stb... (Mellesleg egy olyan haver mondta ezeket aki kb 5 percet nem bír ki Facebook nélkül még társaságban se.)

Nem értem az érveit. Ha a Facebookon lógok zombi módjára az utcán az mitől lesz jobb?

(És ne értsetek félre, nem vagyok zombi, nem lógók sem a Facebookon, sem a GO-n zombi mód. Nem hajkurászom agyba főbe azért a Pokémonokat mint néhány ultra fanatikus. Ha megyek Pokémon vadászatra akkor is legtöbbször a baráti körben jó társaságban. Normális keretek között játszunk mint a legtöbb ember aki ezzel játszik.)

Picit hosszú lett :)

2016. júl. 25. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Anyukám mondta, hogy a színes tv-t is sokan ellenezték először...

Ennyit erről :D

2016. júl. 29. 13:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Sokan nagyot tévednek, ha azt hiszik, hoyg eddig nem voltak ilyen játékok, amit a való életben lehetett játszani a városban/vidéken: Ingress, Munzee, Geocaching

Ésszel kell őket játszani, ennyi a lényeg.

2016. júl. 29. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!