Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s vagy Samsung s7 edge?

Iphone 6s vagy Samsung s7 edge?

Figyelt kérdés

15 éve lányomnak szeretnék egy új telefont venni születésnapjára, de nem tudom melyik lenne a jobb.

Rákérdezni nem szeretnék, mert akkor rögtön leesne neki a dolog. Azért pont z a kettő, mert ahogy észrevettem ezeket nézegeti mostanában. Szóval légyszíves segítsetek ki, szerintetek melyik az "előnyösebb", melyiket szerethetné jobban egy tini?

2016. júl. 23. 18:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
16 gb-s változatot semmiképp se, még akkor se ha amúgy bővíthető. 32GB alap
2016. júl. 23. 19:54
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
akkot vegyél neki vibrátort na!
2016. júl. 23. 19:56
 13/33 A kérdező kommentje:

Drága 12-es válaszoló. Nagyon köszönöm, eszméletlen sokat segítettél. Szerencsére a lányom nem egy IQ bajnok tinri. akinek ilyenre lenne szüksége. 15 éves, nem egy 40 éves özvegy/ęlvált, megkeseredett nő :)

A mostanija kemény 8 GB lehet, mert amije volt az tönkrement és ezt használja hónapok óta

2016. júl. 23. 20:02
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Én az s7 edge re szavazok, ugye egy generációval újabb, mint az i6s, nagyobb akksi, jobb kamera, jobb hardver, és szebb kijelző az előnyei. Ha meg tudnád várni az i7et, azt mondanám, hogy inkább azt, de jelen esetben a samu jobb választás is.

(nameg tegyük hozzá, hogy sokkal jobban néz ki, mint az a HTC kopi sablonphone)

2016. júl. 23. 20:05
 15/33 anonim ***** válasza:

12

Hidd el, egy két év, és igazit is szerez(amerre a világ halad, biztos vagyok benne...)

2016. júl. 23. 20:07
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
B@.ssza meg aki még itt is lepontoz
2016. júl. 23. 20:07
 17/33 anonim ***** válasza:

Ha ki akarja használni a telefonját akkor a 32giga egyszerűen megmásíthatatlan, szentírás. Gondolom ha 8gbs a mostani telefonja, akkor nem is tud annyit mint a két szóban forgó készülék, ennél fogva, nem is igen lenne mire kihaszbálni azt a tárhelyet. De egy ilyen kaliberű telefon esetén egészen más helyzet áll elő ugyanis, sokkal több funkciója van ami alaphangon több tárhelyet igényel hogy ki lehessen használni, anélkül hogy folyton azon kéne gondolkodni hogy ma épp mit fogok kitörölni hogy maradjon még egy szemernyi helyem is, illetve az se mindegy hogy 64 bites android/ios fut rajtuk ami szintén többe memóriát és tárhelyet használ mint a régi 32 bites változatok

Lényegében ezért nincs is 16gb-s S7, és habár iPhone 6s van, de az is csak arra jó hogy megtanulják az emberek hogy min ne spóroljanak az Apple meg bezsebeli a tanuló pénzt.

2016. júl. 23. 20:18
 18/33 A kérdező kommentje:
Azt ugye tudjátok, hogy pár évszázaddal ezelőtt ennyi idősen szültek?:D Szóval az, ha 1-2 év múlva, 16-7 évesen azt mondja, hogy itt alszik a barátja, akkor még sütit is sütök neki. Igen csak általánosítva van a mai fiatalság, vagyis én ezt látom. A barátnői is tisztességes, okos lányok, szóval kérlek, ne jöjjetek ezekkel az eszement baromságokkal. Az én dolgom, hogy ő merre fog fejlődni, mivé válik. A kérdésem az volt, hogy egy ennyi idősnek melyik lenne a szíve vágya. Na ezt általánosíthatjátok
2016. júl. 23. 20:20
 19/33 A kérdező kommentje:
Nem szűkölködik, az olyan fényképek, videók tárolására van laptopja, illetve iped-je, ami most meg nem mondom hány GB-os, de tudom, hogy sok, direkt ere a célra, de belegondolva, ezen a telefonján is vagy 1000 kép biztosan van
2016. júl. 23. 20:22
 20/33 anonim ***** válasza:

Akkor nem káttál még lázadó tinit. Pont a jókislányokból lesznek a legnagyobb lázadók :)

Nah de nem ez a kérdés témája, ne offoljuk ennyire össze.

2016. júl. 23. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!