Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikor fogják már fel az...

Mikor fogják már fel az emberek hogy a iPhone a legjobb teló? .

Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 17:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a pezsgőt
2016. júl. 23. 22:39
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

17.

Annyira átlátszó trollkodás hogy szót sem áldozok rá. Talán a fiataloknak nem esik le. Te hány éves vagy? Én 49.

2016. júl. 24. 12:21
 23/27 Alex Fly ***** válasza:
82%
Majd ha tényleg az lesz és nem az Android ökoszisztémában évek óta elterjedt feature-ök lesznek a "legújabb forradalmi fejlesztések"...
2016. júl. 24. 13:52
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, trollkodás, de nem csak az, hanem eleve a kérdés és a komment megfogalmazása is... nem tudom hány éves lehet a kérdező, de nekem legalábbis egy 10-15 év közti durcás kisgyereknek tűnik, akit a szülei nagyon elkényeztettek, szeret okoskodni, és hajtja a saját igazát, és szerinte mindenki h#lye, csak ő a normális.

Az ilyennek pedig meg kell mondani az igazat, még ha fáj is, hogy jobb lesz, ha visszavesz ebből a stílusból, a világ nem csak körülötte forog!

Nem rossz az iPhone, de akkor is inkább divattelefon, és Ő pont ezt tartja szem előtt, nem érdekli mások véleménye, hogy tudásához képest irreálisan drága az iPhone, a lényeg hogy Ő menőzhessen vele, még ha ez sokakat nem is érdekel.

Igazatok van, hogy szóra sem érdemes, de engem egyszerűen irritál az ilyen viselkedés!

2016. júl. 24. 17:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg csak egy unatkozó kiskölök, aki még életében nem látott ájfónt, csak szereti csinálni a bajt, mert nem tud máshogy szórakozni barátok híjján.
2016. júl. 24. 17:18
 26/27 anonim ***** válasza:
85%

Kizo87

Nem. Én úgy gondolom, hogy a kérdezőt abszolút nem érdekli a kérdés tárgya, csak tudja, hogy sokan harapnak erre a témára, ő meg azokon szórakozik, akik komolyan veszik. Így értem a trollt. Aki bedől ennek és vitatkozik vele, az mind csak eteti a trollt.

2016. júl. 24. 17:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem pont ezért nincsenek barátai! :D (gondolom)
2016. júl. 24. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!