Hogyan lehet IMEI számot beírni Galaxy S II i9100 telefonba?
Üdv Mindenkinek!
A Jófogáson Szegedről vásároltam egy hibásnak hirdetett
Galaxy S II i9100 telefont. Minden funkció működik, csak a SIM kártyát nem kezeli. Odáig már eljutottam, hogy az IMEI szám ellenőrzésekor a válasz null/null. Van benne egy "Three.Co.uk" nevű program, amit hiába törlök, hard reset utáni újraindításkor is ott van. Gyanítom, hogy angol területen kerülhetett bele. Mivel van egy halott alaplapos Galaxy S II is, gondoltam, annak a valós IMEI számát kellene valahogyan beírni a null/null helyett egy Android újratelepítés alkalmával. A Google Play számos "IMEI repairs" progit hirdet, eddig egy sem vezetett célra. A KIES nem ismeri fel a telefont. ODINT nem tudok XP SP3-ra letölteni. Minden használható tanácsot szívesen vennék, köszönettel : öreg laci
Nem másik imei számot kell beleírni, hanem vissza kell állítani az eredetit. Régen voltak Samsungok amelyek rootolás után, vagy romcsere után szerették lenullázni az imei számukat.
Esetleg itt többen értenek a problémád megoldásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!