Miért tölt szaggatva a telefonom?
Sziasztok!
Nagyon szomorú vagyok, használtan vettem egy telefont, de érintőképernyős hibái voltak, így visszavitteük, és adtak egy ugyanolyat, csak másik készüléket. (Sony Xperia Z1 Compact.)
Ezzel nem volt semmi probléma - idáig, merthogy ennek meg a töltése akadozik. Még egy hete sincs nálam, így biztos vagyok benne, hogy nem miattam van a probléma, nem is ejtettem el egyszersem, vigyáztam rá.
Szóval feldugom töltőre, és ugyan van hogy egy-két percig azt jelzi, teljesen jól tölt, aztán mire felkeltem megint azt tapasztaltam, hogy konkrétan másodpercenként váltja, hogy kap-e áramot vagy sem :/ Tölt-nemtöl-tölt-nemtölt.
Próbáltam más töltőt is.
Mivel lehet még azonkívül probléma? :( Ha a töltőbemenet hibás, azzal mit tehetek?
Kicsit megkapargattam a bemenetet egy tűvel, és most jól működik. Ez most komolyan használhatott? :o
Működni fog ezentúl? :D
Nem, most megint azt csinálja :(
Mit tegyek? Nem akarnám még ezt is visszavinni, mert akkor lehet a harmadik készüléknek is valami teljesen más hibája lenne - vagy akár ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!