Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Monte mennyiért lesz...

Samsung Monte mennyiért lesz majd a Pannonál? Bővebben lent

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert szerintem egy olyan 20.000 alatt lesz mert a dijuce most 14.990-ért adja előfizuba és ugye most a Pannonál új igazgató lesz és átváltanak Telenor névre(vagy mire) és gondolom bevezető áron ott se lesz sokkal drágább:D azért érdeklődöm e telefon iránt mert most kéne egy viszonlag olcsó wifis teló:D jah és még egy kérdés: Pdf-et doc-ot exelt tud megnyitni? és van benne képernyőelforgatás? kösszi előre is a válaszokat!
2010. ápr. 16. 20:00
 1/4 bp1985 ***** válasza:
A Djuice, meg a Pannon 2 cég. Közük nincs már egymáshoz. Új igazgató nem lesz a Pannonnál. Nem biztos, hogy lesz ez a telefon pannonnál. Samsunggal olyan bajod tuti lesz, h nem fogsz tudni témát rakni rá. Az árakat ne nézd, mert tök más.
2010. ápr. 17. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:

azért valami közük csak van egymáshoz, tekintve hogy a djuice-nak is 20-as maradt az előhívója, és hogy mikor rendeltem a djuice netshopból, akkor finoman átdobott a pannon netshopba (csak a címen vettem észre)

hogy a kérdésre is válaszoljak: képernyőátforgatás van rajta, szöveges dokumentumot még nem próbáltam rátenni.

de van benne az egyéb fájlok közt egy szerződés vagymi, szóval szerintem ha tennék rá szöveges dokumentumot, akkor oda kerülne, és gondolom meg is nyitná :)

2010. ápr. 25. 23:04
 3/4 A kérdező kommentje:
és a wifije milyen? vagyis a net sebessége? tudom ne várjak csodát de azért megkérdem:)
2010. ápr. 27. 14:42
 4/4 bp1985 ***** válasza:
Ismerősömnek van, skype teljesen jó. Net is jó.
2010. ápr. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!