Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet iPhone 3gs-re...

Hogyan lehet iPhone 3gs-re 7-es, vagy újabb szoftvert beszerezni?

Figyelt kérdés
Azt pontosan tudom, hogy hivatalosan sehogy sem. De reménykedek abban, hogy mégis, vagy valaki iPhone mester meg tudja nekem mondani, hogyan lehetne hack-elni.

2016. júl. 22. 20:39
 1/3 anonim válasza:
veszel egy 4s-t :) arra már rámegy minden:) csak ezamegoldás van:)
2016. júl. 24. 06:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaj, nekem olyanom van. :D Csak a régi barátomnak segítenék, akinek sajnos elavult a telefonja.

Azért kiírom, mert közben rátaláltam a megoldásra.

1. iTunes letöltése gépre

2. azon belül bejelentkezés az apple id-val

3. Keresd meg az alkalmazást a keresésben

4. a keresés eredményeitől jobbra ott lesz kéken írva pár opció, kattints arra, hogy iPhone alkalmazások

5. ekkor megjelenik, amit kerestél és nyomj a letöltés gombra

6. rohadt sokat kell várni

7. mindeközben megjelenik a telefon kijelzőjén az alkalmazás töltődve. de mindez nem jó, gyorsan ki kell kapcsolni a telefont, majd újra beindítani, gyorsan odalapozni és kinyomni az alkalmazást, hogy ne töltsön, mert nem fog betöltődni teljesen

8. telefonon megkell nyitni az Appstore-t, majd a frissítések gombra kattintani.

9. megvásárolt alkalmazásokra katt

10. majd ott megjelenik az az alkalmazás, amit gépen töltöttél le.

11. rá kell kattintani a tőle jobbra lévő felhőre és tadaa

12. felkínálja a régebbi, kompatibilis verzió beszerzését!

Remélem, lesz, akinek segítettem a lépésekkel.

2016. júl. 24. 23:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez nem iOs 7, viszont az elavult telefonokra is rámegy az alkalmazás, ha egyszer az nem volt fenn rajta vagy féletlenül letörlődött, de nem lehetett más úton visszatelepíteni rá.
2016. júl. 24. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!