Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia Z2 sárgás kijelző...

Xperia Z2 sárgás kijelző probléma (? )

Figyelt kérdés

Van egy Xperia Z2-es telefonom és lett egy olyan baja, hogy néhol sárgás árnyalatú lett a teljes kijelző, viszont van olyan, pl, ha belépek a beállításokba, ott teljesen jó.

Mi lehet a hiba oka?

2016. júl. 22. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

SONY...nem meglepő.

Nekem is volt ilyen gondom a Z3C telómmal amíg ki nem hajítottam azt a had ne mondjam mit...

Sok ismerőstől hallom vissza, illetve tele vannak a fórumon is azzal hogy épp a Z szériás telefonjuk(elméletileg csúcskategória) túl melegszik, random bedöglik a kamera bennük, elszíneződik a kijelző vagy néha vicces kedvébe kerül és nekiáll villogni még újraindítás után is...stb szóval ezzel azt akarom mondani hogy nagyon sok baj van velük, ahhoz képest hogy elméletileg ezek a gyártó azévi legjobbjai. Az egyetlen jó tapasztalatom a SONY mostani telefonjaival hogy a teljesítményük és az általuk készített Android módosulat kiváló, kár hogy nem sokáig lehet ezt kihasználni...

2016. júl. 22. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
És azt lehet tudni,hogy ez hardveres, vagy szoftveres hiba?
2016. júl. 22. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hardveres hiba kell hogy legyen mivel természetesen megpróbáltam megcsinálni a telót otthon újraflasheléssel hátha csak szoftveres dologrol van szó, de semmit nem értem el vele(az összes léztező android verziót végig próbáltam, azt meg nem hiszem hogy mind buggos lenne 4.4.4től-6.0.1ig).
2016. júl. 23. 07:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Nálam elmúlt a probléma, reménykedek benne, hogy nem tér vissza. Nem tudom mi lehetett. De én szoftver bajra gyanakodok, mert csak néhol sárga, máshol teljesen normálisak a színek.
2016. júl. 23. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg. Nekem sose múlt el, csak rosszabb lett...
2016. júl. 23. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!