Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elég gyengén fogja az iphonom...

Elég gyengén fogja az iphonom a wifi jelet. Lehet valamit tenni?

Figyelt kérdés
azon kivul hogy kidobnám a kukába ? :D

2016. júl. 22. 01:49
 1/9 anonim ***** válasza:
nembiztos hogy az Iphone val van gond.
2016. júl. 22. 01:52
 2/9 A kérdező kommentje:
pedig bárhol vagyok ahol van a közelben wifi, folyton gyengébben fogja be a jelet más telóknál
2016. júl. 22. 01:54
 3/9 Argloss ***** válasza:

Ha jól emlékszem az iPhone 4-nél volt az, hogyha rosszul fogtad még csak hálózati jel sem volt.

A telefon anyaga és az antennák elhelyezése miatt gyengébb a jel, mint más telefokon. Ha más azonos telefonokhoz képest is rosszabb a jel, akkor vidd vissza a boltba.

2016. júl. 22. 02:24
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
dobd ki a kukába! az ilyen kérdéssel úgyis csak azt várod, hogy most kitörjön valamiféle ájfon vs más telefon háború a fanatikusok közt. minek? :)
2016. júl. 22. 06:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Épp ellenkezőleg. Pont azért irtam oda kiegészítésül hogy azon kívül !
2016. júl. 22. 09:59
 6/9 Milán959 válasza:
Sikerült megtudni mi volt a probléma? Nekem is ugyanilyen problémám lenne egy ideje gyengén fogja a wifi jelet az iphone 6 om és nem értem miért mikor eddig tökéletes volt :/
2017. márc. 12. 11:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Én már hozzászoktam. Ilyen és kész :(
2017. márc. 13. 18:54
 8/9 Milán959 válasza:
Nem mentél el vele telefonoshoz? én szerintem jövöhéten elviszem és kiderül mi baja
2017. márc. 15. 22:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Az a baja hogy ilyen :D
2017. márc. 15. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!