Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet, hogy ezért nem működik...

Lehet, hogy ezért nem működik a mobilnetem? Mit kell tennem?

Figyelt kérdés

Hali! 17 éves lány vagyok - sajnos az ilyesmikhez elég tudatlan. :D Ezért érdeklődnék először itt, és nem a szolgáltatónál...

Szóval, lett egy új telefonom, használtan vettük, viszont érintőképernyős hibái voltak, így beírta magától a PINkódomat egymás után háromszor, természetesen rosszul - így letiltották a simkártyámat. Fél nap múlva meglett a PUK-kódom, így a sim kártya megint működik. (Immár másik telóban.)

Semmi baj nincs vele, tudok telefonálni, meg minden, viszont ma tűnt fel (három nap után), hogy nem működik a mobilnetem. Konkrétan, olyan mintha nem is lenne... (és igen, be van kapcsolva az adathálózat, meg minden aminek ilyenkor be kell lennie kapcsolva :D ennyire nem durva nálam a helyzet.)

Szóval a kérdés: lehetséfges, hogy emiatt a PIN-kódos dolog miatt nem működik? Ha bemegyek hétfőn a szolgáltatóhoz, tudnak kezdeni vele valamit? Fizetnem kellhet? (A csomagom alapból magában hordozza a mobilnetet állítólag.)

2016. júl. 21. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:

"és igen, be van kapcsolva az adathálózat, meg minden aminek ilyenkor be kell lennie kapcsolva"

Csak engedélyezett adatforgalom és megfelelően beállítot apn kell a mobilnethez, a "mindent" hagyhatod.

2016. júl. 21. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
indítsd újra a telefont, nekem anno ez volt a baj vele
2016. júl. 21. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Melyik szolgáltatónál vagy?
2016. júl. 21. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem a PIN-kódos dolog miatt nincs mobilnet, telefonban keresd a probléma okát. Egyáltalán, biztos, hogy nincs mobilneted, vagy csak nagyon-nagyon lassú? Legtöbb csomag esetén miután elhasználtad a benne foglalt adatmennyiséget szinte használhatatlan szintre csökkentik a sebességet.
2016. júl. 21. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
2016. júl. 21. 22:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Telekomos vagyok.

Most találtam egy olyat rajta, hogy: Mobilhálózat állapota: Megszakítva

Mindjárt próbálkozom ezek alapján a linkek alapján amit az utolsó küldött.. :)

2016. júl. 21. 22:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Óóó, Jézus, azthiszem megcsináltam! :D Nagyon köszönöm mindenkinek :*
2016. júl. 21. 22:44
 8/9 Bencus13 válasza:

Nekem is azt irja hogy mobilhalozat allapota:szetkapcsolva

Mar probalkoztam mindennel

lekertem a beallitasokat,

Beirtam magamna

De semmi,amiota frissitettem az uj androidra azota nincs mobilnetem

Hogy sikerült megcsinalnod?

2017. aug. 13. 02:00
 9/9 Bencus13 válasza:

Megcsinaltam

Mobile virtual network operator type: SPN

Ezt kellett kivalasztani nem spn volt

2017. aug. 13. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.