Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonokba bármilyen típusú...

Telefonokba bármilyen típusú micro sd külső memória kártya bele megy? Vagy az adott gyártóba kell a telefon típusának megfelelő? Pl lg gt540 optimusba bele mennek ezek?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval hogy érthető legyek külön lg memóriakártya kell bele vagy egyszerűen csak veszek egy memória kártyát és jó neki?

Vagy akár át is tehetem bele egy másik típusú használt telefonból?

2016. júl. 21. 01:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy Microsd kártya legyen. Lehet az bármilyen márkájú...
2016. júl. 21. 01:41
 2/10 A kérdező kommentje:
SDHC jó bele? Támogatja?
2016. júl. 21. 01:46
 3/10 A kérdező kommentje:
elég őskövület.
2016. júl. 21. 01:47
 4/10 anonim ***** válasza:

SDHC is őskövület.

SDHC jó bele, itt azt írják, hogy akár 32 gigás is:

[link]

Itt nem írnak méretet, de a fórumban biztos sok dolgot leírnak még róla, alul a hozzászolásoknál:

[link]

2016. júl. 21. 04:08
 5/10 anonim ***** válasza:
4GB fölött már mindegyik microSD HC jelzéssel van ellátva.
2016. júl. 21. 06:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Az az adapter mi? Mire jó?
2016. júl. 27. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha az SD adapterre gondolsz, amit a kártyához szoktak adni, az arra jó, hogy normál SD kártyát csinál a mikroSD-ből.
2016. júl. 27. 14:09
 8/10 A kérdező kommentje:
hú ennél szélesebb körű felvilágosításra van szükségem. sd kárty? Szal most van a telefonba az a kicsi ami bele ment. Meg az a nagy. Azzal mi a p*csát kezdjek? Úgy értem mi hasznát vehetem annak az életbe? Minek adták?
2016. júl. 27. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy olyan eszközöd, ami hagyományos SD kártyát kezel, de microSD-t nem (pl. kártyaolvasó, fényképezőgép, okostévé, bárakármi), akkor a microSD kártyát bedugod az adapterbe, az adaptert meg az adott kütyübe. Ha nincs SD foglalattal rendelkező eszközöd, az adapternek sok hasznát nem fogod venni, ugyanakkor filléres dolog, ezért adják.
2016. júl. 27. 15:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Kösz! értem már.
2016. júl. 28. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!