Amikor el akarok kapni egy Pokémont, akkor miért nem tudok úgy átváltani a kamerára, hogy mutassa a teret, és a pokémont is?
Elkezdeni élni a valódi világban a valódi életedet, azt lehet tenni...
Részlet egy 24.hu cikkből:
"A számos vancouveri reakció közül kiemelkedik egy:
Egy helyi lakosnak borzasztóan elege lett abból, hogy a Pokémonvadászok a kertjében kolbászolnak, ezért zseniális plakáttal hívta fel a figyelmet, mennyire kiborító a viselkedésük. Íme a szöveg, amely azóta lefotózott verzióban őrületesen terjed az interneten.
Ez egy PRIVÁT telek, amelyet az épület bérlői használhatnak, nem pedig Pokémonvadászok.
KEZDJ EL ÉLNI, ÉS TARTSD MAGAD TÁVOL A KERTEMTŐL!
Ez az egész Pokémonvadászat messze a leghülyébb dolog, amit valaha láttam, pedig már sok mindent átéltem:
buggyos MC Hammer-gatyák korszakát
a Crystal (átlátszó) Pepsit
a leszivárgás-elméletet
a győztes mindent visz választási rendszert
embereket, akik komolyan vették Jean Chretient
a Macarenát
a Willeniumot
George W. Bush elnökségét és
Tíz évadnyi CSI: Miami helyszínelőket.
Az utcán följebb, a saroknál van egy kocsma. Menj oda, igyál egy sört, és komolyan gondold át az életed."
Szóval úgy, hogy a kamerán keresztül lásd a Pokémont az utcán? Alapból be van kapcsolva, illetve azt hiszem, a jobb felső sarokban lehet. Viszont ha nincs a telefonodban giroszkóp, akkor nem lehetséges. :/
Első: Nyilván én sem örülnék, ha egész nap idegenek mászkálnának a kertemben, de létezik kerítés. A kedvenc gondolkodásmódom egyébként ez a gondolkodás a legjobb, hogy "nem tudom, mi ez, de első hallásra úgy tűnik, nekem nem tetszene, tehát mindenki hülye, akinek tetszik". Egyébként egy vancouveri embernek mi köze van Bush-hoz?
Nem, nem az volt a kérdés, de a rendszertanilag a homo sapiens sapiens fajhoz tartozó agyatlan véglények értelmetlen kérdésére csak így tudok válaszolni.
Remélem egyszer valaki megeteti veled a tapis szarodat, amikor a privát szféráját megsértve vadászol a virtuális dögökre.
Pont olyan szánalmasak vagytok valamennyien, mint 20 éve a tamagocsit dédelgető idióták.
Valami baj történt, hogy ilyen rossz kedved van? Tudunk segíteni?
Ez pedig egy klasszikus, csak itt hagyom. :D
De amúgy tökjó hogy minden embert, magánlaksértő szemétnek tartasz :)
Azt írja ki, hogy nincs orientáció vagy valami ilyesmi..
Nem tud kapcsolatot létesíteni
Lehet hogy nincs benne giroszkóp?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!