Lenovo A1000-en fut a Pokémon GO?
Oké ez így lehet hogy hülyén hangzik :D
Új telefont szeretnék, de sajnos sok a kifogás :/ Euronicsban keresgéltem, mert az van a közelben, és inkább csak onnan kellett. Mivel a játéknak 1 GB RAM-ra van szüksége, a 23 ezernél olcsóbb telefonok mind 512 Mb-sek voltak.
A másik, ugye az ár. Ennél a Lenovo A1000-nél olcsóbbat nem találtam.
Szóval a lényeg: jó a telefon? Sokat fagy?
(Ja és még mellékesen, Pokémonosoknak... 5-ös androiddal megy a játék, nem? :D )
Ez érdekes... A Play Áruház ezt írja:
"- Kompatibilis az Android készülékek, amelyek 2GB RAM vagy több, és az Android változat 4,4-6,0 telepítve.
- A kompatibilitás nem garantált az eszközök nélkül, GPS-funkcióval vagy csatlakoztatott eszközök csak a Wi-Fi hálózatok
- Nem kompatibilis eszközein, az Intel Atom processzorok.
- Kompatibilitás a táblagépek nem garantált.
- Az alkalmazást nem jelennek meg bizonyos eszközök akkor is, ha kompatibilis verzióra telepíteni.
- Javasoljuk, hogy játszani, miközben csatlakozik a hálózathoz annak érdekében, hogy pontos helyére vonatkozó információk.
- Kompatibilitás információ lehet változtatni bármikor.".
:D
Én egy Lenovo A1000-ről játszok.
Néha kifagy,persze ez ahogy én tapasztaltam szerverhiba inkább, mert amikor ketten játszunk a havernál is ugyanúgy vannak gondok (neki más mobilja van).
Ami nem működik rajta, az az AR mode,vagyis amikor bekapcsolod a kamerát,és az élő világban kéne hogy lásd a kivetített pokémont.
Nincs giroscopeja, elvileg ezért nem megy ez rajta.
Van még a battery saver funkció( lefele fordítod a mobilt,elsötétül a kép, de így is számolja a megtett utat) az se megy emiatt.
De ettől függetlenül lehet vele játszani.
Ezért mondom :D
Állítólag 2 giga RAM kell neki de félmillió embernek megy 1 gigával is c:
Amúgy nekem Sony Z3-am van, 3giga ram, 2,5ghz 4 mag proci, de mégis néha megakad:D Szóval kell neki a ram.
Szerintem fog menni 1GB-al is, de nagyon laggolni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!