Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lenovo A1000-en fut a Pokémon GO?

Lenovo A1000-en fut a Pokémon GO?

Figyelt kérdés

Oké ez így lehet hogy hülyén hangzik :D

Új telefont szeretnék, de sajnos sok a kifogás :/ Euronicsban keresgéltem, mert az van a közelben, és inkább csak onnan kellett. Mivel a játéknak 1 GB RAM-ra van szüksége, a 23 ezernél olcsóbb telefonok mind 512 Mb-sek voltak.

A másik, ugye az ár. Ennél a Lenovo A1000-nél olcsóbbat nem találtam.

Szóval a lényeg: jó a telefon? Sokat fagy?

(Ja és még mellékesen, Pokémonosoknak... 5-ös androiddal megy a játék, nem? :D )

2016. júl. 18. 15:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De az enyémmel a play áruházban is kompatibilis. Nem kellett máshonnan letölteni. Hiába az 512 MB RAM. Csak lehet, hogy nálam meg fordítva van, hogy papíron kompatibilis, de nem működik.
2016. júl. 18. 17:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez érdekes... A Play Áruház ezt írja:

"- Kompatibilis az Android készülékek, amelyek 2GB RAM vagy több, és az Android változat 4,4-6,0 telepítve.

- A kompatibilitás nem garantált az eszközök nélkül, GPS-funkcióval vagy csatlakoztatott eszközök csak a Wi-Fi hálózatok

- Nem kompatibilis eszközein, az Intel Atom processzorok.

- Kompatibilitás a táblagépek nem garantált.

- Az alkalmazást nem jelennek meg bizonyos eszközök akkor is, ha kompatibilis verzióra telepíteni.

- Javasoljuk, hogy játszani, miközben csatlakozik a hálózathoz annak érdekében, hogy pontos helyére vonatkozó információk.

- Kompatibilitás információ lehet változtatni bármikor.".

:D

2016. júl. 18. 17:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Azért mondtam az 1 gigát, mert jónéhány embernek működik az egy gigás telefonon is :) annyira még én is tisztában vagyok a játékkal hogy tudjam hogy kb. mennyit foglal
2016. júl. 18. 18:59
 14/19 anonim ***** válasza:
2gb a követelmény :D Nem viccből irták oda. 512 mb ram on azonnal kidob
2016. júl. 19. 13:42
 15/19 anonim válasza:

Én egy Lenovo A1000-ről játszok.

Néha kifagy,persze ez ahogy én tapasztaltam szerverhiba inkább, mert amikor ketten játszunk a havernál is ugyanúgy vannak gondok (neki más mobilja van).

Ami nem működik rajta, az az AR mode,vagyis amikor bekapcsolod a kamerát,és az élő világban kéne hogy lásd a kivetített pokémont.

Nincs giroscopeja, elvileg ezért nem megy ez rajta.

Van még a battery saver funkció( lefele fordítod a mobilt,elsötétül a kép, de így is számolja a megtett utat) az se megy emiatt.

De ettől függetlenül lehet vele játszani.

2016. júl. 20. 00:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm :)
2016. júl. 20. 19:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Basszus és elindult 512 MB RAM-al most néztem.
2016. júl. 24. 10:13
 18/19 A kérdező kommentje:

Ezért mondom :D

Állítólag 2 giga RAM kell neki de félmillió embernek megy 1 gigával is c:

2016. júl. 24. 18:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem Sony Z3-am van, 3giga ram, 2,5ghz 4 mag proci, de mégis néha megakad:D Szóval kell neki a ram.

Szerintem fog menni 1GB-al is, de nagyon laggolni fogsz.

2016. júl. 24. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!