Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt nem fogják megvámolni?...

Ezt nem fogják megvámolni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni egy Space Gray 16GB-os Iphone 5s telefont innen: [link]

Van egy kép ami szerint (már amennyire értettem) kisebb összeget írnak a csomagra ezért nem fogják megvámolni. Tényleg ezt jelenti a szöveg? Nem vernek át esetleg és nem azt kapom amire számítok. Nem törik össze a csomag a szállítás során vagy erre ügyelnek? Valamint ha nem az érkezik,össze van törve,nem működik akkor az Aliexpress visszafizeti a pénzt?

2016. júl. 18. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon sok Ebay/Aliexpress scam van akár a youtube-on is, keress rá, utána döntsd el hogy megéri-e kockáztatni, ugyanis senki nem fogja neked előre 100%-ra megjósolni átvernek-e.

Ha a vámon nem buk le, akkor nem fogják.

Ha ennek ellenére mégis lebuk, akkor fogják, ergo meg sem éri már onnan rendelni.

Szóval ez az egész egy nagy kérdőjel, de sok sikert.

Majd írd le mi lett, kíváncsi vagyok.

2016. júl. 18. 15:51
 2/2 anonim válasza:

A csomagra rá kell írni mi van benne, vámolás meg asszem 22 eurótól van ("csak" az áfát csapják rá), szerinted a vámon ha az van írva a csomagra hogy telefon, az ellenőrzésen is telefont találnak benne, el fogják hinni hogy mondjuk 20 euró? Ha ilyet találnak úgy tudom megnézik a piaci árát és ha nagyon eltér akkor bizony bukta van.

Most nézem ,valami próba kellék nevet írnak rá megnevezésnek... Háááát, vagy összejön vagy nem, eléggé lutri.

2016. júl. 23. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!