Sony Xperia X vagy Lg G4?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb választani játék és film nézés szempontjából?2016. júl. 17. 10:18
2/3 Dave.H válasza:
Szerintem a sony a jobb választás tapadztalatbol tudom hogy az lg telefonok hamar belassulnak de a sonyk nem mindketto volt a sony fel eve van meg semmi laddulás és minden játékot visz akadésmentesen a komolyabb 2 gb os játékokat is és filmet nézni is sokszor szoktam nézni rajta egy 2.5 oras filmet toltes nelkul vegigneztem es az ilyen 1.5 oras filmek pedig barmelyik telonak gyerekjátékok. Az lg telefonban rosszabb minoseget gyart es nem vagyok lg ellenes mert kijelenthetem hogy tv be szerintem az lg a legjobb viszont a telefon mar 1-2 max 4 honap alatt el kezdett lassulni ugyh szerintem sony (abba gondolj bele hogy jatek szempontjabol persze hogy jo mert a sony csinalja a playstationokat es van tapadztalatuk ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!