Hydra04 kérdése:
Milyen telefonokat ajánlotok 50-70 ezer forint körül?
Figyelt kérdés
Írhattok bármilyen telefont csak kérlek véleményt is mellékeljetek hozzá.A válaszokat előre is köszönöm!#Telefon javaslat
2016. júl. 16. 18:03
1/12 |Orfeusz| válasza:
Ez 65 ill. 80 ezer, de a hardvere a tavalyi csúcskategóriának felel meg, és a gyártó is elég megbízható. Az egyetlen hátrány, hogy csak 1 év a garancia. De mint mondtam, nem szoktak elromlani, hozza a Sony - LG - Samsung minőséget.
A boltot nem ismerem.
16GB/2GB [link]
32GB/3GB [link]
32GB/3GB az ismertebb magyar boltból. Ismertebb, de nem hivatalos forgalmazó. [link]
2/12 |Orfeusz| válasza:
Még valami, ez a telefon nem tudja a 800-as LTE-t. Ha szükséged lenne rá, ezt érdemes átgondolni.
Mobilarena teszt: [link]
4/12 anonim válasza:
redmi 3
redmi 3 pro
redmi note 3
redmi note 3 pro
mi 4c
5/12 A kérdező kommentje:
A Xiaomi redmi 3 Pro-ról én is olvastam és tetszik is. Csak az igaz hogy a magyar nyelv nem tökéletes benne?
2016. júl. 16. 19:28
6/12 anonim válasza:
Nem igaz nekem redmi note 3prom van es a 1.5 honap alatt miota egyutt vagyunk egy kinai betut se lattam rajta
7/12 anonim válasza:
Sony xperia M4 aqua nekem is az van és Nagyon jó és nagyon szeretem és most is arról írok.
8/12 anonim válasza:
8 gb rom :)
az a 25 ezres kategória
9/12 A kérdező kommentje:
És még az lenne a kérdésem hogy ha meghibásodik a Xiaomi készülék a javíttatást bármelyik szervízben megcsinálják?
2016. júl. 17. 09:16
10/12 anonim válasza:
Hat ahol van hozza alkatresz de sztem ha nem olyan baja van h uj alkatresz kell akk igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!