Üzemel még Telekomnál a GPRS?
Figyelt kérdés
A sima GPRS re gondolok.És a Wap szolgltatásra,és a www.t-zones.hu oldalra.Mert nekem egy Alcatel bh4 essel nem akar működni,pedig szerintem jók a beállításaim.Vagy ha nem,hogy kell lekérni?Mert 2perc múlva kiírja,hogy a GPRS nem elérhető.2016. júl. 16. 11:25
11/23 anonim válasza:
Te idióta, a hívás funkció arra is jó, hogy felhívd az ügyfélszolgálatot, tudod nekik is van telefonjuk.
Tényleg barlangban élhetsz legalább 10 év lemaradással
12/23 anonim válasza:
Bizony, és már rég megkapta volna a kívánt információt...
13/23 A kérdező kommentje:
Megköszönöm INTELIGENS válaszodat,van okostelóm,de céges,ez egy második teló,a cégest mivel sokat zavarnak kikapcsolom hétvégére,a dominóst nem.De amikor hétvégén otthontól távol vagyok,akkor néha a wap jól jönne,ezért tettem fel a kérdést.Föl fogom hívni az ügyflsz-t megtudtam ingyenes!
2016. júl. 18. 00:15
14/23 A kérdező kommentje:
Panellakásban élek,nem barlangban!
2016. júl. 18. 00:16
16/23 anonim válasza:
Szerintem ha van is, nem sokra mész vele. Rég nincs már t-zones.hu, a mai weboldalakat meg kizárt, hogy betölti a telefonod.
17/23 anonim válasza:
Az Opera Mini jól betölt bármilyen oldalt GPRS-en, pár kbyte fogyasztással megabytos oldalakat tud tölteni. Én sokat használtam a GPRS fénykorában.
18/23 A kérdező kommentje:
És rá lehet tenni a telefonra?Ha igen apk fájllal?Mert java alkalmazâsok kezelésére nem alkalmas a telefon.
2016. júl. 27. 22:32
19/23 anonim válasza:
Minek apk fájl? Ha látod a play store-ban akkor felrakod és kész. Probáltad?
Ha nem látszik akkor lehet keresni apk-t hozzá.
20/23 anonim válasza:
Bazz, most láttam csak hogy neked egg kőkorszaki telód van. Felejtsd el amit mondtam az operamini-vel, ahhoz is minimum java kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!