Szerintetek melyik tokot vegyem meg?
2016. júl. 15. 14:17
1/4 anonim válasza:
Az első a kerekebb szél miatt kicsit lányosabb, így ha lány vagy (de nem sportos vagy fiús lány) akkor inkább azt (na meg az olcsóbb is). Ennek a toknak még az az előnye hogy ahogy a képen látom meg lehet az oldalán állítani. A második fiúsabb és szerintem menőbb is. Én a másodikat venném meg. (nem tudom miért, de jobban tetszik :D) (15/L)
De ez persze a te döntésed. :)
2/4 A kérdező kommentje:
19/F vagyok, de erre még nem is gondoltam, mármint hogy a forma miatt az első kicsit nőiesebb (bár a nővéremnek is amúgy pont olyan van :D ), pedig az egy kicsit talán jobban tetszett, de még nem tudtam dönteni :D Köszi a válaszod :)
2016. júl. 15. 17:29
3/4 anonim válasza:
Spigen tokokkal azért nem szoktak a normálisabb üvegfóliák kompatibilisek lenni. (Lásd xprotector, 3d fólia)
Egyébként meg ne hallgass az elsőre, egyáltalán nem nőies az első se...
20F és nekem is iPhone 6S van
4/4 A kérdező kommentje:
Neked milyen tokod van rá? Tudsz ajánlani valamilyet?
Eddig amúgy egy 1000 forintos tokom van ebayről, azt akarom most leváltani :D
2016. júl. 17. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!