Nokia 5800 vagy Nokia X6?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 20:01
1/10 anonim válasza:
5800!!!
nekem az van és imádom mert alapból 8gigás kártya van hozzá :) csomó film van rajta. gps+wifi
jól jársz vele
2/10 anonim válasza:
nekem is 5800 van.
imádom.
szal az!!
3/10 A kérdező kommentje:
de az 5800 nem kezd kimenni az új vevők köréből? mert n95-öm van és attól szeretnék jobb érintős kijelzős tecsit.
2010. ápr. 15. 20:12
4/10 anonim válasza:
szerintem akkor nokia helyett valami ütősebbet vegyél, csak párat soroljak: motorola milestone, iphone 3gs, htc desire, google nexus one, SE x10...
5/10 anonim válasza:
az 5800 jobb, nekem is olyan van. eddig még nem volt vele semmi probléma, igen jó lehet kezelni és az érintője sem késik
6/10 anonim válasza:
Nem tudom nekem az 5800 jön be az X6 majdnem ugyan az csak kicsit régebbi .
7/10 anonim válasza:
szerintem is valami ütősebbet vegyél(használtan van már satio 50 körül is:P)
8/10 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozom, hogy milyen legyen és 5800-nál döntöttem,szerintem azjobb.
9/10 anonim válasza:
1. válaszoló: Hogy érted hogy nokia 5800-csomo film van?
Jah és a válaszom a kérdezőnek: 5800
10/10 anonim válasza:
bocs, de ez konkrétan fáj, amit műveltek. attól hogy nektek 5800 van, attól nem jobb, mint az x6.
az x6 jobb (kapacitív), nagyobb kijelzővel rendelkezik, újabb, mint az 5800, jobb kamerája van.
most az egy dolog hogy a mobilarénás cikkbe lehúzták, arrafelé úgyis jellemző a nokiautálat.
de nézzétek meg hogy miérttörtént a lehúzás. a comes with music dolog miatt.
most már lehet aznélkül is venni, egész korrekt áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!