Milyen telefont ajánlotok?
A márka mindegy, a legfontossabb, hogy nagyon szép nagyon jó minőségű képet csináljon és nagyon sokáig kibírja töltés nélkül. Okostelefon mindenképp. Inkább androidos mint iphone, microsoftos még nem próbáltam.
Fontos tehát a kamera és az akutöltöttség. Aktiv internet használat mellet és kb 1 fontosabb App mellett ami aktívan meríti az akut.
Nekem is hasonlo elvarasaim voltak, a samsung s7 edge-ert sajnaltam annyi penzt kiadni, igy vettem egy Lenovo vibe x3-at, eddig semmi panaszom ra, nem merul gyorsan abszolut, a kepekkel nagyon meg vagyok elegedve, szerintem gyonyoruek, akar egy fenykepezogep... nem melegszik tul sem, csak ha valami oriasmeretu jatekot futtatok ugy, hogy kozben wifi meg meg 4-5 program megy. 5.5", szoval nem kicsi, az ujjlenyomat-erzekeloje is nagyon gyors es praktikus helyen van. Elso-hatso kameraja is szep kepeket keszit. Kulon tetszik, hogy 2 hangszoroja van: egy fent, egy lent a telefon kepernyo feloli oldalan.
Konnyen kezelheto, nem fagy le, android 6 van rajta. 145ezer volt, 3 honapja hasznalom.
Az akkuja boven tovabb birja, mint az ismeroseim iphoneja.
Viszont szerintem akkubol a windowsok a legjobbak, de arra keves alkalmazas van es engem zavar, hogy kisse szemcses kepet csinalnak, nem olyan szeo tisztat, mint egy android vagy Apple keszulek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!