Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A napokban vettem egy iphone5s...

A napokban vettem egy iphone5s készüléket, hogy ha esetleg egy, két, három hónap múlva letiltanák tudok valami tenni?

Figyelt kérdés
A telefonba maradtak banki sms-ek, fotok, videok, hivasinfo, mindent elmentettem, ha esetleg a tula nem fizetné és letiltják akkor a rendorsegre tudok ezzel fordulni? Fognak tenni valamit? Mondjuk pár hónap mulva is? Elvileg 2éves a készulek es nincs mar tartozas. Olyan helyen találkoztam az előző tulajjal ahol pont felettunk volt egy kozterulet kamera!
2016. júl. 14. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Adásvételi szerződésről még senki nem hallott?

Amúgy a térfigyelő adatait nem tárolják 3 napnál tovább, ha bűncselekmény nem látható rajta

2016. júl. 14. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
#11-es, nem tudtad, hogy telefonhoz nem kell adásvételi szerződés?!
2016. júl. 14. 19:24
 13/18 anonim ***** válasza:
"#11-es, nem tudtad, hogy telefonhoz nem kell adásvételi szerződés?!" az, hogy nem kell, nem jelenti azt, hogy nem szabad ;)
2016. júl. 14. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Szabad, de semmire nem használható
2016. júl. 14. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

1. "Nem biztos hogy nincs rajta tartozas" De biztos. Ugyanis ha lenne vagy lett volna rajta tartozás, akkor már rég tiltva lenne.

2. Adás-vételi mióta nem ér semmit? Hülyeséget nem kellene beszélni... Egy normális adás-vételi magánszemélyek között is okiratnak számít,ami bizonyító erejű. Tehát ha van adás-vételi, akkor ha esetleg letiltják, akkor az eladót elő lehet venni, ez alapján az eladót terheli felelősség, ha az ő hibájából tiltják. Ha meg nincs adás-vételi, akkor az előző tulaj bejelentheti hogy pl. ellopták a telefonját (ugyanis adás-vételi hiányában a készülék nem került ki az ő tulajdonából).

2016. júl. 15. 09:48
 16/18 Morzsi007 ***** válasza:
16%
A szolgáltató tilthatja le nagyobb tartozás esetén. Ha nem szolgáltatótól lett vásárolva, hanem pl Media Marktból, akkor nem kell tartanod semmitől, főleg, ha kilépett az icloudból. Egy adásvételit azért szoktak csinálni még telefonnál is.
2020. szept. 21. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
2016-os kérdésre sok értelme volt válaszolni
2020. szept. 21. 22:01
 18/18 Morzsi007 ***** válasza:
Nem nèztem a dátumot. Te minek irogatsz 2016-os kérdésre?
2020. szept. 22. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!