Mi a sz*r? Véletlen rákattinatottam egy reklámra és kihozta azt hogy vírus a telómon!
Figyelt kérdés
Azt írta hogy sim kártya aksi képek adatok stb. ezekben tehet kárt! Mert valami felnőtt tartalom. és vissza számolt 5 perctől. Kiírta hogy vírus eltávolítása és lekellett volna tölteni vagy mit csinálni egy programot ami fizetős. De ha resiztem az oldalt megint 5 perctől kezdte. Letöltöttem a cm securityt és elsőnek talált valamit de nem biztos hogy azt mert másodjára már nem. Légyszi válaszoljatok gyorsan!2016. júl. 14. 01:26
1/4 A kérdező kommentje:
ja valami trackinway.com
2016. júl. 14. 01:27
3/4 2*Sü válasza:
Egy honlap nem fogja tudni megállapítani, hogy vírusos-e a telefonod, mert a böngészőnek nincs megfelelő jogosultsága ahhoz, ami alapján ezt fel tudná mérni. Viszont ha csinálsz egy oldalt, amit !bárki! meglátogat, akkor kiírja, hogy vírusos a telefonja, akkor egy csomóan komolyan is fogják venni. (Jó, ha lehetőleg villog is a szöveg, meg rezeg is a telefon.) Ez arra jó, hogy fel is ajánl egy „vírusirtót”, ami ezt megoldja. De általában ez a „vírusirtó” maga egy vírus, trójai, kémprogram, spamer, bitcoin bányászó program.
Szóval egy dolgot kell csinálni: Becsukni azt az oldalt, mintha mi sem történt volna.
4/4 Koplárovics Béci válasza:
Az is csak egy "reklám". ne higyj el mindent, amit kiír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!